Merhaba,
Ben Ankara'dayım; fakat güvenilir bir aktar bulamadığımdan bir türlü, internet üzerinden araştırarak bulduğum ve kesinlikle güvendiğim bir yerden yağ vb. ihtiyaçlarımı alıyorum(cajun baharatına kadar). Bugüne kadarki siparişlerim son derece özenli ve kaliteli geldi. Ucuzcular diye aratırsanız google da, Kapalıçarşı'da yerleri varmış, bizzat görmedim; ama dediğim gibi güvenerek alışveriş yapıyorum buradan ve fiyatları da oldukça uygun. Yetkililerine mail atmıştım, sabit yağlarının katkısız olup olmadığıyla ilgili garanti verip veremeyeceklerini, son derece açıklamalı ve belgeli bir cevap geldi:)
Bir de her zaman her aradığınızı tek yerde bulamıyorsunuz, özellikle çalışanların kısıtlı bir zamanı oluyor, onu da aktar aktar gezip harcamak istemiyor, kargoyla oturduğunuz yere kadar özenli bir paketle gelmesi büyük rahatlık...Tavsiye ederim...[/Q
yağları saç dökülmesi için mi kullanıyorsun canım memnun musun doğal olması benim için öenli güvenemiyorum aktarlara herkes kendi elindeki markayı satmak istiyor