Hangi marka parfüm kullanıyorsunuz?

ya ben dupont a bayılıyorum..nerden bulabilirim..açığınıda çok aramıştım bulamamıştm..match dediğin nasıl bir koku birde onu mera ettim

jadore u çok beğendim ama sanki biraz baydımı beni devam edemedim ya belkide hiç kullanmadığım tarzda bi kokuydu yoğun çiçek alışamadan bıraktım belkide bi süre kullanmalıydım ??

bu aralar yaz olduğu için Donna Karan Ny Be Delicious kullanıyorum :):)
ben çok seviyorum bunu , hem hafif hemde kalıcı mis gibi kokuyoo :)

:asigim:ephoria blossom
:lepi:lancome miracle
Şenizmiss cherry(ilk sürüldüğünde çok yoğun tatlı bir konu ama dağılınca harika)
denemeyenlere tavsiye olunur :)

kızlar dolce gabbana lıght blue güzel bir yaz kokusudur şiddetle tavsiye edilirsırnaşık şey

Genellikle She (is cool) kullanıyorum
Amor amor
Avon-Wish of peace,Little Black
Caldion
Bvlgari Extreme (biraz ağır geliyor)
Channel i de çok beğeniyorum ama bi türlü kısmet olmadı.. :S
Noa da süper :asigim:

çok uzun zaman gucci rush kullandım..şuanda çok sıkıldım artık hem çok var herkeste hemde bayıyo artık..ondan sonrasında tam olarak budur dediğim bi koku bulamadım henüz..deniyorum hala...şuanda calvın kleın in escape yi aldım kullanıyorum (beğendimde) onun dışında bi öncesinde jadore kullandım, bol çiçekli bi koku..

Davidoff - Cool Water kullanıyorum yazları. harika tam bir yaz kokusu. duştan yeni çıkmışsınız hissi veriyo ve kokladıkça mutlu oluyorum resmen.

kadın parfümleri dediğn hoş güzel nazik sabun kokusu giibi olmalı bnce, bide ferah olmalı bnde caldionu kullanıyorum

bende şekerli kokular severım ama hafifşeker boğucu asla şu an kullandıklarıma gelınce
armani she
hugo boss ıntense
britney spears believe
azzaro visit
body shopun white musk ve ocianus
armani sensi
gucci evy me doğrumu yazdım bılmıorum:)
veee asla vazgeçmem dediğim parfümüm ise PARıS HıLTON CAN CAN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…