Bebek Beslenmesi Hangi marka mama sandalyesi???

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Kiiizlaaaar,,, niye kimse benle ilgilenmiyo... Hic kimse mama sandalyesi kullanmiyor mu???

İkeadan aldim 55 e memnunum simdiliko

bi kaç gün önce duydum, ikeadan aldıkları mama sandalyesi devrildiği için ikea ya dava açmış bi aile.

biz de bakıp duruyoruz ama, benim yeğenim pek oturmadığı için canım da pek almak istemiyo gibi.

chicco polly çift kılıflı memnunuz çok esaslı güzel bi mama sandalyesi...

chicco poly magic süper biz onu kullanıyoruz oğlum çok gazlı bir bebek daha 1 aylıkken reflü sorunu yaşadık yatınca uyanıyordu ben mama sandalyesinde uyutup yatırdım şimdi oğlum 6 buçuk aylık 3 yaşına kadar kullanılıyor

Hepinize çok çok teşekkür ederim. Gerçekten artık miniğimin bu mama sandalyesine çok ihtiyacı var. Bir türlü karar verememiştim, o kadar çok çeşit var ki. Ben artık şuna alıştım, bebek ile ilgili birşey almadan önce mutlaka buraya yazıp danışıyorum, çünkü kullanan annenin fikri o kadar önemli ki, o cihazın ne avantajı var, ne dezavantajı var... ve buradan danışıp aldığım hiçbir marka ve modelden bir sıkıntım olmadı, hep annelerin çok iyi dediği gerçekten de çok iyi çıktı. Tekrar cevap veren herkese çok teşekkürler...

merhabalar en Kraft kullaniyorum cok cok memnunum 6aylikken beri kullaniyorum suan oglum15 aylik 3 yasina kadar kullanicam bunu cok saglam kullanisli ve en guvenlikli(kemeri saglam istesede cikaramiyo sikmiyoda ayni zamanda) tavsiye ederim..

bence hem ekonomik hemde özelikli bişi istiyorsanız baby max putty derim ben 1 haftadır kullanıyorum gayet memnunum 115 liraya aldım kargoda bedava

•2 farklı pozisyona ayarlanabilen sırt dayanağı
•AsansÖr sistemi
•çift kullanımlı ayarlanabilir ve oyuncağı çıkarılabilir müzlikli Ön tepsi
•5 noktalı emniyet kemeri
•çıkarılabilir ve silinebilir PVC kılıf
•Kilitlenebilir arka tekerlekler

tabii seçim sizin...

bende cok arastırmıştım chicco polly aldım cok memnunum en kullanışlısı.kraftın yapısı iri cocuklar için pek uygun değil bacak arasındaki yeri dar chicconunki ayarlanıyor.yatıyor 3 seviyeye kadar.6 seviye yükseklik ayarı var.vs. kısacası bn cok memnunumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…