Gebeliğe Hazırlık Hangi marka gebelik testi daha erken sonuc verir?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Asya353535

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
6
Puanlar
16
Merhaba arkadaslar
Yumurtlama gununden sonra en erken ne kadar zaman hamilelik belli olur? Hangi marka gebelik testini onerirsinz? Adet donemine kadar beklemek istemiyorum :)

Merhaba arkadaslar
Yumurtlama gununden sonra en erken ne kadar zaman hamilelik belli olur? Hangi marka gebelik testini onerirsinz? Adet donemine kadar beklemek istemiyorum :)
Cnm yumurtlama gününden sonra en erken 10 gün sonra test doğru sonuç verir.6-7 günde yerleşiyo ve anca hcg salgılanıyo kana idrara gecmesiyle 10 günü buluyo.predictor erly önermiyorum.certain Erken gebelik testi önermiyorum.gene benim en içime sinen Day s comfort .ama oda yumurtlamadan 5 gün sonra yazıyı ama bunlar satış tuzagı göstermez.en iyisi yımurtlamadan en erken 10 gün sonra kan testi

Erken yapmayin size tavsiyem genelde negatif gösteriyor sonra siz acaba mi diye stres yaşıyorsunuz sabredin kan verin

Mrb ben en son 28 mayıs da adet oldum. Aynı zamanda kist tedavi görüyorum 13 haziranda kanamam oldu doktoruma danıştım kist tedavisinden dolayı olan kanama adet degil dedi. Ama herşey adet gibiydi karın ağrılarım vücudumdaki şişlik hassasiyet. Ve ben bi daha adet olmadım ben son adet tarihimi 28 mayıs olarak mı 13 haziran olarak mı baz almalıyım. 20 haziran dan sonra da Doğum kontrol hapımı bıraktım doktorum bırak bi haftaya adet olacaksın dedi ama 15 gün geçti sizce hamile olabilirmiyim

Anlattiklarina gore 28 haziran gibi adet olmaliydin. 13 haziranda adet degil demis doktor. Adetinden nerdeyse 12 gun gecmis istersen bi kan tahlili yaptir aklinda soru isareti kalmaz en azindan

İdrarda test yaptım negatif çıktı. Kan testi için de bekliyorum aslında belki 13 haziran son adetimdir doktor yanılmıştır deyip bekleyim diyorum ama hiç aklımdan da çıkmıyor bi heyecan :)

Evet insan heyecanlaniyor merak ediyor bende o durumdayim oyuzden zaman hemen gecsinde test yaptiraym istiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…