Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
hangi marka epilatör almalıyım??önerilerinizi bekliyorum kızlar..
Önceden philips kullanmıştım. Şimdi braun kullanıyorum. Memnunum Neredeyse 4 yıl olacak. Hiç bir sorunla karşılaşmadım. Zaten makina ile aldıkça vücut alışıyor. Hissettiğin acı ilk seferdeki gibi olmuyor.
canım ben braun 5580 almaya karar verdim..dün iice araştırdıktan sonra..inş memnun kalırım..bu topik kararsız kalanlara yardımcı olur umarım..epilatör kullananlar markasını ve memnun olup olmadığını yazarsa alcak olanlara yardımcı olur iyide olur yerimseniben
canım ben braun 5580 almaya karar verdim..dün iice araştırdıktan sonra..inş memnun kalırım..bu topik kararsız kalanlara yardımcı olur umarım..epilatör kullananlar markasını ve memnun olup olmadığını yazarsa alcak olanlara yardımcı olur iyide olur yerimseniben
bende internet üzeri araştırmalarımdan braun 5570 almayı düşünüyorum.. henüz almadım..braun 5580 de hemen hemen aynı 5570 ile..hatta 5580 biraz daha ucuz galiba..başlıkları da aynı..
özellikler aynı, 5580 biraz daha ucuz bundan dolayı braun 5580 de olabilir=)
alıp kullandığın zaman sonucu buraya yazarmısın, memnun kalıp kalmadığını....
Bence epilatörden uzak durun ben epilatör sayesinde bacaklarımı mahvettim şimdi ağdaya dönmek de kolay gelmiyor ,epilatör çok pratik ama çok batık yapıyor ve gözenekler genişliyor