• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hangi marka epilatör almalıyım??önerilerinizi bekliyorum kızlar..

hangi marka epilatör?

• philips

OY: 3 42,9%
  • braun

OY: 3 42,9%
  • rowenta

OY: 1 14,3%

• Ankete Katılan
    7
  • Anket Kapalı .

LuNaRiA

ay ışığında saklıdır..
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2010
449
3
96
Diğer
herkese selam
kızlar epilatör alcam ama philipsmi,braunmu yoksa rowentamı almalıyım karar veremedim..kullanıpta tüy alımından memnun olduğunuz marka hangisi??tavsiyelerinizi bekliyorum kızlar..önerileriniz benim için önemli.. bilmiyorumkismile

Önceden philips kullanmıştım. Şimdi braun kullanıyorum. Memnunum Neredeyse 4 yıl olacak. Hiç bir sorunla karşılaşmadım. Zaten makina ile aldıkça vücut alışıyor. Hissettiğin acı ilk seferdeki gibi olmuyor.

Bende böyle bir başlık açacaktım=) Epilatör almayı düşünüyorum bende..
Ama hangisi daha iyi, kullanışlı, kaliteli ve ekonomik bilmiyorum..

Önerileri bende merak ediyorum..Fikir vermek isteyen yok mu alkisalkisalkis

Bende böyle bir başlık açacaktım=) Epilatör almayı düşünüyorum bende..
Ama hangisi daha iyi, kullanışlı, kaliteli ve ekonomik bilmiyorum..

Önerileri bende merak ediyorum..Fikir vermek isteyen yok mu alkisalkisalkis

canım ben braun 5580 almaya karar verdim..dün iice araştırdıktan sonra..inş memnun kalırım..bu topik kararsız kalanlara yardımcı olur umarım..epilatör kullananlar markasını ve memnun olup olmadığını yazarsa alcak olanlara yardımcı olur iyide olur yerimseniben

canım ben braun 5580 almaya karar verdim..dün iice araştırdıktan sonra..inş memnun kalırım..bu topik kararsız kalanlara yardımcı olur umarım..epilatör kullananlar markasını ve memnun olup olmadığını yazarsa alcak olanlara yardımcı olur iyide olur yerimseniben

bende internet üzeri araştırmalarımdan braun 5570 almayı düşünüyorum..
henüz almadım..braun 5580 de hemen hemen aynı 5570 ile..hatta 5580 biraz daha ucuz galiba..başlıkları da aynı..

özellikler aynı, 5580 biraz daha ucuz bundan dolayı braun 5580 de olabilir=)

alıp kullandığın zaman sonucu buraya yazarmısın, memnun kalıp kalmadığını....

Son düzenleme:
Bence epilatörden uzak durun ben epilatör sayesinde bacaklarımı mahvettim şimdi ağdaya dönmek de kolay gelmiyor ,epilatör çok pratik ama çok batık yapıyor ve gözenekler genişliyor

Back