• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hangi marka ekmek yapma makinası?

s3nc3

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2011
71
1
46
Ankara
ekmek yapma makinası istiyorum. hangi marka alıcağıma karar veremedim. sinbo SBM-4705 mi arçelik K2715 mi alıyım? bu makinaları kullanan varmı? hangisi kullanışlı?hangisini tavsiye edersiniz? yada hangi marka almalıyım?

arçelik k2715 bi int. sitesinde fiyatı şuan 104.90

sinbo smb-4705 gene aynı sitede fiyatı 139.90

fikirlerinizi bekliyorummm

sinbo 4705 kullanıyorum.Gayet güzel memnunum.Kullanan arkadaşlarımda var onlarda memnun tavsiye üzerine aldım zaten ve pişman olmadım miss gibi ekmek yiyoruz.Arçelik hakkında bir fikrim yok ama.

Sinbonun bu modelini araştırmalarım sonucu anladığım kadarıyla bi çok kişi beğeniyor. Fakat emin olamadım sinbonun bazı aletlerini beğenmiyorum. Buda onlar gibi çıkar diye korkuyorum. Yorumun için teşekkür ederim. Pişmeme gibi bi şikayetin varmı?

Sinbonun bu modelini araştırmalarım sonucu anladığım kadarıyla bi çok kişi beğeniyor. Fakat emin olamadım sinbonun bazı aletlerini beğenmiyorum. Buda onlar gibi çıkar diye korkuyorum. Yorumun için teşekkür ederim. Pişmeme gibi bi şikayetin varmı?
evet diğer sinbo küçük aletler için bende aynı düşünüyorum.Ama Sinbo ekmek yapma makinesinde başarılı sanırım.Şu ana kadar hiç sorun yaşamadım ölçülerine göre koyuyorsun ve müthiş kabarmış güzel ekmek oluyor.Bende alırken çok araştırmıştım.Yazılan yorumları faydası çok oluyor onun için yazmak istedim.

Back