Hangi marka bebek bezi kullanmaliyim

kelebek0312

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2024
251
70
31
Merhaba kızlar bebeğim 8 aylık Molfix 5 numara kullanıyoruz ancak kilolu bir beebek bacak kisimlari çok sıkıyor iç lastiklerini kopariyorum ancak yine oturuyor çocuğun bacaklarına. 5 numara beden olarak büyük bile ancak bacak kisimlari bezlerde sıkıyor diye kullanıyordum değiştirmek istiyorum ancak ne marka bize iyi gelir bilmiyorum

Merhaba kızlar bebeğim 8 aylık Molfix 5 numara kullanıyoruz ancak kilolu bir beebek bacak kisimlari çok sıkıyor iç lastiklerini kopariyorum ancak yine oturuyor çocuğun bacaklarına. 5 numara beden olarak büyük bile ancak bacak kisimlari bezlerde sıkıyor diye kullanıyordum değiştirmek istiyorum ancak ne marka bize iyi gelir bilmiyorum
Goon deneyebilirsiniz geniş kalıp güzel ama 5 ten sonrs külot bez olduğu için miniese geçmiştim. O da yumuşak güzel bi bez ikisi de temiz içerik

Goon deneyebilirsiniz geniş kalıp güzel ama 5 ten sonrs külot bez olduğu için miniese geçmiştim. O da yumuşak güzel bi bez ikisi de temiz içerik
Goon aldım kurluk olarak çok iyi ama beden olarak sadece bu ay kullanabilirim sanırım yinede molfixten iyiymiş keşke daha önce kullansaydim

Minies mıgrosun bezı

Sleepy kullanmıştım kalıpları olmayana kadar ama baby turconun kalıplari daha rahatti benim işimi gordu, benim bebişim de bı tık tombisti, bir buçuk yaşına kadar kullandım, kilosuda harketlendikce gitti

X