• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hangi marka bebek bakım ürünleri kulanıyorsunuz?

ruzica

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2009
106
0
96
İstanbul
Arkadaşlar bebeğin şampuan, bakım yağı, sabunu, pişik kremi gibi bakım ürünlerinde hangi markayı tercih ettiniz. Nivea? Jonhsons? (sağlıklı olmadıklarını duydum) Dalin? Chiccho?Tavsiyelerinizi ve önerilerinizi bekliyorum,

valla ben jhonson&jhonson dışında hiçbişey kullanmadım...herşeyinden çok memnunum..özellikle ıslak mendilinden...şampuanı losyonu yağı pişik kremi pudrası..hepsi jhonson...tabi tercih meselesi...

cnm benim şampuan dalin en güzel o kokuyor pişik kremi türü ürünler için sebamed tercih ediyorum yağ kullanmıyorum zeytinyağ sürüyorum ama evde jhonson da var onun kokusunu beğenmedim nivea pişik kremi de var koca bikutu hem de onu da sevmedim bi de unibaby şamp var onu daha denemedim:) sebamet en sağlıklısı ama dr lar da genelde onu öneriyorlar.
ıslak mendilde huggies mükemmel

Arkadaşlar bebeğin şampuan, bakım yağı, sabunu, pişik kremi gibi bakım ürünlerinde hangi markayı tercih ettiniz. Nivea? Jonhsons? (sağlıklı olmadıklarını duydum) Dalin? Chiccho?Tavsiyelerinizi ve önerilerinizi bekliyorum,
pişik kreminde kesinlikle hametan... ıslak mendilde her markayı kullandım; ama artık hiçbirine güvenmediğim için pamuğu ıslatıp kullanıyorum. yağ olarak chicco kullanmıştım; ama zeytinyağı kullanmak daha çok içime siniyor. şampuan konusunda chicco, nıvea, dalin kullandık, bence hepsi aynı. sabun cildi kuratabileceği için kullanmıyorum.

benim bebişim henüz olmadı ama şampuan sebamed aldım ama bebek dediğin dalin gibi kokar diyip vücut şampuanını da dalinden aldım.ıslak mendil kullanmayı hiç düşünmüyorum , kendim bile kullanmam , onun yerine pamuğu ıslatıp kullanacağım.
pişik kremi de bepanthene merhem kullanmayı düşünüyorum..bu konuyu çok araştırdım , en sağlıklısı o diye duydum...

Nıveadan hiç memnun değilim özellikle pişik kreminden.
Maddi durumun iyiyse sebamed kullan süper ürünleri.

Şampuan:sebamed,ıslak mendıl:unıbaby yenıdoĞan ve huggıes,pıŞık kremı bepantane merhem ve saf zeytınyaĞı,vucut:dalın..

ben chicco kullanıyorum. çok memnunum, olağanüstü kokuyor ve çok kalıcı. pişik kremi çok güzel gerçekten. tavsiye ederim..

ben ilkgünden itibaren jhonson kullanıyorum setini almıştım sonra almanyadan penaten geldi oda jhonson&jhonson tarafından üretiliyo ikiside aynı yani çok memnunum ama size tavsiyem bebeğiniz henüz doğmamışsa şimdiden alayım stokta dursun gibi bi hata yapmayın çünkü aldıgınız ürün bebeğine alerji yapabilir aldıklarınız elinizde patlamasın

ilk günden beri herşeyini sebamed kullanıyorum ama kızımın kafası konak oldu yinede onun dışında herşeyinden memnunum

bize doktorumuz dalin ve johnsons baby şampuan kesinlikle kullanma yeni doğanların çoğunda alerji yapıo dedi, ben chicco kullanıyorum. memnunum pişik kreminden de güneş kreminden de yağından da . ıslak mendil çok adilerden almıyorum ama çok parada vermiyorum, drumuz ıslak mendili ılık su da yıkayıp sil poposunu , pamuk belki bişiler bırakır popoda dedi. dr bi de sebamed önerdi, elimdeki bitince bi de onu kullanıcam.

kızlar bizde hastanede bebeklere birçok ürün kullanırdık.şunu belirteyim zeytinyağını kullanmayın bence çünkü asidik bir yağ. biz bebeklerin vücudunda doğum sonrası yıkamayla çıkmayan vernix caseoza (beyaz sıvı) yı çıkarmak için kullanırdık ve hemen yıkardık. hametanda günlük kullanım için değil pişik olduğunda kullanılması gereken bir krem. ben bebeğime papatya özlü bübchen bebe yağını kullanıcam. şampuan olarak ya sebamed ya chicco alıcam. ıslak mendille kesinlikle unibaby ıslak pamuk özellikli saf mendillerini alıcam. bebek bezinide dikkatli seçin baby star diye bir marka vardı kullandığımız her ebbek pişik oldu içinde krem varmış.o yüzden öle kremli bez almayın derim ben. en iyi bez normal prima bence. dalini sevmiyorum sert yapıyor saçı.kremlisini bilmiyorum. johnson için göz yakıyor denildiğini okumuştum.

ben Aventin şampuanını ve sıvı pudrasını kullanıyorum. sıvı pudrası gözenekleri tıkamıyor.bir de nemlendirmek ve pişikten korumak için magic cream diye bir ürünü var. bunları kullanıyorum

kızlar bebekler icin organık urunler kullanın
sebamed de guzel bır marka
ayrıca logona ve burts bees markasına da bakın

şampuan ; johnson - canbebe
pişik kremi : nivea -bephanten
ıslak mendil : johnson
bebe yağı : johnson bad time ( süper kalıcı kokulu )
sabun : nivea - evy baby
bebek bezi : prima
kolonya : johnson

kullanıyoruz 2 yıldır ,hepsinden memnunum ,ama senin bebeğinin tenine burda bizim yazdıklarımız yaramayabilir ,pişik yapar alerji yapar belli olmaz ,her bebeğin teni farklı,kullanarak öğreneceksin..

her banyodan önce zeytinyağıyla masaj yapıyorum 5dk ve bir 5dk daha cildin yağı çekmesini bekliyorum,kızım buna cok alıştı masaj yaparken acayip keyif alıyor.bunun pişik oluşmasını önlediğini duymuştum.şampuan dalin ıslak bez huggies kullanıyorum memnunum

valla ben sampuan olarak nivea papatya, buralarda malesef dalin yok yoksa onu kunlanirdim..
krem olarakta penaten cok guzel kokusu var.

ilk doğdugunda ıslak mendil unibaby yenidoğan / bez prima / diğer şampuan sabun pişik kremi vs. hepsi sebamed kullandım..
bezi hiç değiştirmedim her daim prima...
ıslak mendili 4.aydan sonra yenidoğanı bıraktım dönüşümlü kullanııyorum şimdi dalin/huggies/babystar/nivea..
8.aydan itibaren şampuan ve sabun nivea baby...
pişik kremi ise şu an pek kullanmıyorum sürekli yıkıyorum poposunu.. kızardığında ise zeytinyağı veya doktorumuzun verdiği pişik ilacını sürüyorum..

Back