Bebek Beslenmesi Hangi marka balık yağını tavsiye edersiniz?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
merhaba ben kullanmadım oğluma ama eczacı bi arkadaşımdan seven seas tavsiyesi almıştım.ayrıca arkadaşa bu konuda bilgisi olan biri balık yağını bi ay kullanıp bi ay kullanılmaması tdurumunda daha etkili olacağını söylemiş tabii araştırın siz yine

'' DR. Mehmet Öz '' en yüksek omega 3 içeriğine sahip yağın krill yağı olduğunu anlatıyor.Balık yağına benzer bu yağ Antartika kıyılarıda yaşayan krill adı verilen bir canlıdan elde ediliyormuş.Deneyenler varmı ? Bende kullanmaya başlayacağım merak ediyorum aramızda deneyen arkadaşlarımız varmı?

Siteden izleyebilirsiniz.

Dr. Mehmet Öz Krill Yağı'nı anlatıyor - YouTube

SEVGİLER,,

Balik yaginda en onemli ozellik agir Metal icermemesi COLDSEA krill yagi agir metal icermiyor bu yuzden rahatlikla kullana bilirsiniz ben 1,5 yildir kullaniyorum Krill Yağı adresinden detayli bilgileri bulabilirsiniz ben bu konuda cok hassasim cok arastirdim bir cok doktorla konustum en iyisi Coldsea krill yagi oldugunu soylediler

Benimde 2,5 yaşında kızımvar zinko kullnıyorum balık yemiyor acaba kullanan varmı ben memnunum daha iyisi varmı bilmiyorum araşdırmadım eczanaye sordum tavsiye etti bende aldım 5 aydır kullanıyoruz.

Back