Hangi Mamay kullanyorsunuz?

kızım 7 mart doğumlu ve 3 aylıkken işe başladığım için sütüm her ne yaptıysamda kesildi kızlar anna sütüne en yakın keçi sütü olduğunu doktorumuz söyledi çok besleyiciymiş GOLDEN GOAD keçi sütünden oluşan bir mama diğerlerine göre biraz pahalı 32,5 tl biz onu ve SMA yı kullanıyoruz kaşık maması olarakta bebelacğı kullanıyoruz bazen bebelacğın icine meyve felanda koyuyorum çokta güzel oluyor epeydirde normal gıda da yiyiyor

benimde sütüm 4 ayda kesildi ogünden buayan bebelac yiyor ama kilosu yine zayıf aptamili içmedi
bebelacda kilo aldırmadı boyu iyi uzuyor ama

aptamil 1 hala ama biz baktık diğer mamalarla içerik bakımından bir farkı yok.sırf içim rahat etsin diye kullanıyoruz :)

bizde aptamil 1 kullanıyoruz çokda memnunuz emzirmeyede devam ediyorum ama bnm bebeğim nedense hiç doymuyor yaaa sürekli istiyor sorumu cvplarsanz sevinrim kızlar biraz fazla yiyo sanki

bize doktorumuz aptamil2 yada sma gold önermişti biz smagold aldık demir içerikli olduğu için ama 1numaralısını aldık.şimdi 6.ayı dolduruyoruz 2 numaralısını bulamıyorum promil gold sanırım adı ama baktığım bir çok yerde yok.geçen gün gördüğüm markette bugün bulamadım firma göndermiyor dediler.acaba bir problemmi var?siz kolay bulabiliyormusunuz??

SMA gold ile başladık Promil golg2 ye geçtik.Promil gold bulamayanlar için sma nın internet sayfasından distirübitörünün telefonun ulaşın taymed ilaç distirübütor firması arayın bulunduğunuz yeri söyleyin ve burada mamaya ulaşamıyoruz deyin hemen satıcılarını yönlendiriyorlar.hatta eczane adı bile verebilirsiniz.

X