Hangi Mamay kullanyorsunuz?

nilaylay

Guru
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2008
68
9
44
merhaba arkadaslar bız dogumdan buyana mama kullanıyrz sutumuz pek olmadı mamayı verıncede uyanık oglum emmek ıstemedı tabı aptamıl verıyrm hep ama hanı mama kılo aldırır dıyrlr ya bızımkınde hııııc ılerleme yok ve ustune ustluk her goren
amaan sankı hep sen kılo almısın oglan hıc buyumemeıs bakamıyrmsn dıyrlr cok cabaladım emmesı ıcın ama maalesef halada pompayla sagıp 15-20 ml verıyrm sutu ama sutde kesılmek uzere... mirmirmirmir
sız hangı mamayı kullanıyrsnz

milupa aptamil kullanıyorum gündüzleri emziriyorum yatmadan gece120cc yapıyorm sadece onu içiriyorum inan öyle mama kilo aldırıyo kelimesini bende çook duydum fakat bizimkide normol seyirde 94 günlüğüz kilomuz 6 200 c

ben de milupa aptamil kullanıyorum. kuzum 2,5 aylık, olan sütümü sağıp içiriyorum üstüne de doyuncaya kadar mama veriyorum. ilk ay kilosu çok düşüktü. şükür bu ay kontrolde doktorumuz "iyi toparlamış aferim kayra'ya " dedi. mutlu olduk. kaydirigubbakcemile2

Canım bizde kısa bir süre mama kullandık kızıma dr sma gold u önermişti anne sütüne en yakın mamaymış çok eski bilindik bir mama ben bile onunla büyümüşüm.

kızım 9 aylık biz de mama ile büyüyoruz,aşırı bir kilosu olmadı hiç,hatta hareketleri arttıkça boya gitti daha çok . neredeyse bütün mamaları dönem dönem denedim en sonunda hero baby lactum da karar kıldık,kaşık mamalarında da hero baby kullanıyoruz,meyve suyunda ise milupadan vazgeçemiyoruz :)

canım bende hep mama kullandım.biz 4 aya kadar gazlı bi bebebk olduğu için milupa nın Conformil i kullandık 4 aydan sonra aptamil kullanıyorum .şu an oğluşumun gelişimi cok iyi maşalalhhhhhh:nazar::nazar:

güzel kızım çok ağlıyor diye 40 günlükken bebelac vermeye başladım. şuanda 3 aylık ve hala devam ediyorum .sütüm kesildi öğünler yükseldi.çok memnun kaldım bebelac mamadan siteye üye oldum cep telefonuma indirimler ve kızımın gelişimini takip ediyorlarrrrr.

süt yetmediğinde SMA gold takviye ediyoruz çok memnunuz hem memeyi hem mamayı yiyor maaşallah

Benimde 3 aylık kızım var. Sütüm yeterli gelmedi mama takviyesi yapıyoruz. Aptamil kullanıyorum. Fakat bu ay ancak 250 gr aldı. Arkadaşlar hangi mamayı tavsiye ediyorsunuz?

Benimde 3 aylık kızım var. Sütüm yeterli gelmedi mama takviyesi yapıyoruz. Aptamil kullanıyorum. Fakat bu ay ancak 250 gr aldı. Arkadaşlar hangi mamayı tavsiye ediyorsunuz?

canim bende aptamili soracakdim,tadini begenerek icmiyormu yoksa ,yada azmi iciyor,250 gr az almis gercekdende,ben milupa milumil kullanmaya basladim,dunden beri,pek birsey farketmedi yine isdahsiz iciyor

benim oğlum 2 ay 10 günlük ve şuan 6,5 kilo aptamil1 den çok memnunum

saol cicekcim ilgin icin,aptamili deneyecegim ama intden arasdirdim kilo alamayan bebekler icin,sma plus adli mama varmis, onu bir deneyecegim,oda yaramasa,aptamile gecis,insallah bi faydasi olur,

ya arkdaşalr ben aptamili kullanıyorum da nişasta içeriyor.nişasta içeren mamaları kullanmayınız deniyor her yerde.kafam karıştı

yasenya nişastayı tek başına mama olarak kullanmayınız dır o..
nişasta biliyorsun sadece kilo aldırı ve içinde hiç bir vitamin mineralk yotkur.
ama mamalar içinde tüm vitamin mineraller mevcut..

kızlar benım kızımda 4 ayı doldurmak uzere ama 6.5 kılo anne sutunun yanında sma ve aptamili denedım ama kılo almadı ne yapmalıyım

X