• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Hangi mama

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

kelebegim

Nirvana
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2008
1.164
34
683
İzmir
Güzel anneler sizlerde benim gibi bebeğinize sütünüzün haricinde ek mama veriyormusunuz gerçi yeni doğum yapan arkadaşlarda var ama belki mama verenlerde vardır. eğer mamada veriyorsanız hangi mamayı kullanıyorsunuz ben aptamil 1 veriyorum günde bir yada iki kere ama sanırım gaz yapıyor ve bebeğim birkaç gündür çok huzursuz ve karın ağrısı çekiyor kelebeğim ve bende vicdan azabı duyuyorum o ağladıkça eğer mama kullanan yada öneren varsa yazabilirmi teşekkürler şimdiden allah hepimize bol bol süt versin.cokacimcoook

Güzel anneler sizlerde benim gibi bebeğinize sütünüzün haricinde ek mama veriyormusunuz gerçi yeni doğum yapan arkadaşlarda var ama belki mama verenlerde vardır. eğer mamada veriyorsanız hangi mamayı kullanıyorsunuz ben aptamil 1 veriyorum günde bir yada iki kere ama sanırım gaz yapıyor ve bebeğim birkaç gündür çok huzursuz ve karın ağrısı çekiyor kelebeğim ve bende vicdan azabı duyuyorum o ağladıkça eğer mama kullanan yada öneren varsa yazabilirmi teşekkürler şimdiden allah hepimize bol bol süt versin.cokacimcoook

kelebeğim merhaba canım ben mama vermiyorum ama bir çok arkadaşım milupanın mamalarını veriyorlar ve çok memnunlar. mamaya ihtiyaç olur belki diyerek çikkonun biberonunu aldım gaz yapmasını önlüyormuş istersen biberonu değiştir eğer mamadan menunsan. sevgiler

canım benimde ilk günler sütüm yetmiyordu aptamil 1 vermiştim.nasıl iştahla yemişti.
mecbur kalmadıkça mama verme sürekli emzir.emzirdikçe sütün artacak.

bende şimdilik vermiyorum ama eve milupa aptamil 1 alayım bulunsun her ihtimale karşı deyip aldım duruyo umarım ihtiyaçları olmaz yavrularımızın

canım malum benim ikizlerime sütüm yetmiyor mecburen mama veriyorum. Milupa aptamil 1 kullanıyorum. ilk günler preaptamil kullandık 1'er kutu sonra aptamile başladık.

bende milupa werıyodum şimdi humana verıom eczacı onu önerdi..gerçekten chıco nun bıberonu harıka gaz yapmıo
eğik şekilde biberon herkese şiddetle tawsiye ederim

sma s 26 ve conformil 1 kullandım
conformil 1 ilk 2 ay kullandım gaz sancılarını azaltması için 2 aydan sonra sma s 26 kullanıyorum.6 aya kadarda kullanıcam.

Back