Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Arkadaslar bebeklerinizie hangi mamayi kullaniyorsunuz oglumm milupayi bebe nmedi ulkerinkini begendi ulkerin iki cesidi VAR lactum vee sadece devam mamasi yazani milupa akklimiza yerrr ettigindenmi bilmiyorum icinizde ulkerr kullanan varmi milupaya alistirmayami calissam?
icime hic sinmedi yardimci olurmusunuz
Ben doğduğundan beri aptamil veriyorum şimdi 2 sini kullanıyorum ama kahvaltı vs. hazırlamak için Hero baby 2 aldım daha kullanmadım birinin faydası veya zararı varsa mutlaka diğerininde vardır diye düşünüyorum formülleri aşağı yukarı birbirine benziyor tadını beğenmediyse diğerini denemekten zarar gelmez bence
ülker ve milupadan başka deneme bence.hem tanınmış markalar hemde anne sütüne en yakın olanı.
Arkadaslar bebeklerinizie hangi mamayi kullaniyorsunuz oglumm milupayi bebe nmedi ulkerinkini begendi ulkerin iki cesidi VAR lactum vee sadece devam mamasi yazani milupa akklimiza yerrr ettigindenmi bilmiyorum icinizde ulkerr kullanan varmi milupaya alistirmayami calissam?
ülker hero baby nin ürünlerini kullanıyorum ve çok memnunum.milupa nın sadece meyve suları kutu olanlar çok güzel cici bebe ile birlikte de veriyorum bazen beğeniyor bizimki şimdilik
Biri Beni Durdursun Canım
Kayıtlı Üye
birçok marka devam maması var. formül olarak annesütüne en yakın olan SMA diyorlar bende eskiden duyardım esema diye. bizde aptamil kullanıyoruz ama pek iştahla almıyor bende bu mama bitsin sma nın promil gold'unu denicem.
mamanın fiyatı arttıkça besleyicilik değeride artar dedi doktor. en ucuz bildiğim kadarı ile bebelac.. ama bazı çocuklarda onu seviyor.
Doktorumuz hangisinin tadını severse demişti,bizimki baştan beri Aptamil almıştı şükür.
Bir de fiyat dolayısıyla 6 ay Milupa kullanıp sonra ucuzlara geçenler varmış.
ben milupa kullanıyordum, son 15 gündür nbebelac veriyorum , daha severek içiyor ve kusması azaldı bebelac a geçince
tesellur ederım arkadaslar bende ulkere devam etmeye karar verdım severek ıcıyor cunku yorumlarınız ıcın tekrar tesekkurler
Hamd olsun Bugünlerimize...
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
benim denemediğim mama kalmadı ama benim prenses hiç birini beğenmedi tatlı sevmiyor sanırım. daha cok tuzlu seviyor tarhana çorbasına bayıldı ama mama almıyor ne yapıcağımı şaşırdım.
bebelacla başladık severek içti bisüre sonra istemedi. milumil aldık olmaı dün hero baby aldım onuda istemiyo.
emeğine sağlık canımkaydirigubbakcemile5
merhaba benim bebegim 4 aylık we kilo almıyor..mamaya baslıcak galiba dokor ama önce idrar kültüür istedi erken değil mi mama için ,,ne yapacağımı bilemiyorumm
(((
ela gözlü bir çöl ahusu..
Kayıtlı Üye
benimki hiç mama almıyor,biberon almıyor,vermesem yemek aklına bile gelmiyor :çok üzgünüm: keşke alsa da hangi marka olursa olsundu :çok üzgünüm:
aptamil aldım sevmedi
sonra bebelac aldım boğazında gıcık,öksürük ,kabızlık ve kusma yaptı yavrum mahvoldu
şimdide hero baby aldık bakalım bu nasıl olacak