Hangi MaMa???

hidennisko

çiçekli böcekli :))
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2007
5.492
238
688
Sakarya
arkadaşlar, benim oğluşun kusma sorunu var biliyorsunuz..ve bu aralar malesef gaz sorunuda başladı..dün gece 3.30 dan beri ayaktayım..

doktorum bana conformil 1 diye bir mama önerdi, sindirimi kolay bir mamaymış..
ama ben smilac dışında diger mamalarda vanilya oldugunu duymustum kafam karıstı..
yardımcı olursanız sevinirim ,
siz ne kullanıyorsunuz??
conformil 1 kullanan var mı??
sizce mamayı değiştirip denemeli miyim?? :uhm: :uhm:

annelik ne zor işmiş ya sositososito sositososito

canım mama kullanmıyorum aama doktorunun dediğini denemlısın bence...sağdan soldan duyduklarına bakma..ALLAH YARDIMCIN OLSUNN...

aptamil 1 mulipanın'kini kulanıyorum herzaman degil süttüm olmadıgında ama oda bebegimi doyurmuyor gene emmek istiyor
benimde degiştrimem gerek bende karasızım senin gibi conformilmi alsam smilacmı alsam diye düşünüyorum bizim doktorun odasında smilac mamasının tanıtım şeyleri vardı sanırım doktorda onu öneriyor bilmiyorum smilac alıcam herhelde evdeki mama bitince

Canim doktorun kusma problemi için ne dedi ...nette okuduğum kadariyla mamayla beslenen bebeklerde kusma daha çok olurmuş ama bizim kiz da emmiği halde çok kusuyor yarin doktora götüreceğiz bakalim bize ne diyecek...tekrar geçmiş olsun cnm

2 gündür benim bebeğimdede gaz problemi war gece uyuyo ama gündüz uykusu yok denecek kadar azaldı sabahtan beri azar azarr uyudu şimdi uyuyo çok şükür nasıl kastırıyo bacaklarını kıyamam pis gaz nerden çıkmış bu gazlar yahu keşke hiç olmasa yazık bebişlerimize küçücükler neler çekiyorlar...

gaz problemi bizde de var ya şu 6 ay bi geçse bebişler perişan valla..
ben de mama olarak sma kullandım şimdi milupa kullandım ama milupa pek içime sinmedi değiştirmek istiyorum ama ne yapsak karar vermek zor valla...

doktorlar tanitim yaptigi mamalari öneriyorlar benim tecrübeme göre en iyi mama aptamil ama bebekler onu pek sevmiyor neden bilmiyorum ama en iyisi aptamil ikinciye milipa milupa bebeklerde cok seviyor milupayi ben iki kizimdada önce aptamil aldim sevmeyince milupa icirdim cokta menun kaldim anne sütüne yakinini alin milupa pre diye en yakin o anne sütüne nekadar icsede sindirimi kolay cok hafif

benim sütüm yeterli olmadığı için neredeyse ilk günlerden beri mama takviyesi yapmak zorunda kaldım:çok üzgünüm: hastanede bana pre aptamil önerdiler hep onu verdim şimdiye kadar. ama ara ara conformil vermeye başlayacam onun hakkında öğrendiğim ise onun içindeki proteinlerin parçalanmış halde olduğu ve sindiriminin bu yüzden çok kolay olduğu, yalnız tadı kötüymüş onun da. anne sütüne en yakın mamalar milupaymış benim çocuk dr umun da bebeği var ve o da milupa kullanıo...

aptamil 1 mulipanın'kini kulanıyorum herzaman degil süttüm olmadıgında ama oda bebegimi doyurmuyor gene emmek istiyor
benimde degiştrimem gerek bende karasızım senin gibi conformilmi alsam smilacmı alsam diye düşünüyorum bizim doktorun odasında smilac mamasının tanıtım şeyleri vardı sanırım doktorda onu öneriyor bilmiyorum smilac alıcam herhelde evdeki mama bitince

arzucum denemeden öğrenemiyorsun..
benim kuzenimin 2 çocuğuda smilacla buyudu
tosun gibiler maşallah,
ama bize yaramadı..sindirimi zor bir mama, kabız yapabiliyor..dilemin de gaz sorunu var, sıkıntı yaratabilir..
benim doktorum conformili gazlı ve kusan bebeklere veriyoruz dedi..sen yine doktora sor derim..

Canim doktorun kusma problemi için ne dedi ...nette okuduğum kadariyla mamayla beslenen bebeklerde kusma daha çok olurmuş ama bizim kiz da emmiği halde çok kusuyor yarin doktora götüreceğiz bakalim bize ne diyecek...tekrar geçmiş olsun cnm

walla benimoğlan emsede mama da yese kusuyor
doktor kilo almasına baktı
normal oldugu icin kusamasını problem etmedi
bazı bebekler cok kusarmıs..
eger gunde 20 gr ve altı alıyorsa reflüdür dedi, o zaman ilaç tedavisi yapıyormus..bizimki 33 gr almıs gunde süprizzzzz

2 gündür benim bebeğimdede gaz problemi war gece uyuyo ama gündüz uykusu yok denecek kadar azaldı sabahtan beri azar azarr uyudu şimdi uyuyo çok şükür nasıl kastırıyo bacaklarını kıyamam pis gaz nerden çıkmış bu gazlar yahu keşke hiç olmasa yazık bebişlerimize küçücükler neler çekiyorlar...

canım doktor bana bebekler icin rezene cayı varmıs ondan verdi..emzirmenin üstüne 20 ml rezene veriyorum..yararını gördük gibi
ama sen doktoruna danısmadan kullanma istersen
cok geçmiş olsun

benim sütüm yeterli olmadığı için neredeyse ilk günlerden beri mama takviyesi yapmak zorunda kaldım:çok üzgünüm: hastanede bana pre aptamil önerdiler hep onu verdim şimdiye kadar. ama ara ara conformil vermeye başlayacam onun hakkında öğrendiğim ise onun içindeki proteinlerin parçalanmış halde olduğu ve sindiriminin bu yüzden çok kolay olduğu, yalnız tadı kötüymüş onun da. anne sütüne en yakın mamalar milupaymış benim çocuk dr umun da bebeği var ve o da milupa kullanıo...

benim oglum smilac tan daha cok sevdi
cuk cuk icti
doktorda bana tadı kotudur demisti ama bende baktım fena degil :lepi:
bu arada istahım okadar acık ki oğlumun mamalarını bile yiytorum laelaelaelaelae laelaelaelaelae

askito sütün yetmiyormu mama veriyosun ya bence öyle hemen mamaya alistirmayin ya anne sütü en iyisi bende basdan doymuyo diye mamada veriyodum ama bosaymis daha onlar neki anne sütü yatmesin bence anne sütünü ney atirir diye onu arastirin anne sütü verin

benimde bastan cok sütüm yoktu ama doktorumuz gerekirse hiç yerinden kalkma sürekli emzir sütün gelir dedi aynen öyle yaptım ve cok şükür birde gaz sorununa kendi kesfim cokta rahat ettim bebegimi emzirirken yarıda kesiyorum ve beli sırtı arasına hafif ses gelecek sekilde pat pat vurup gazını cıkarıyorum daha sonra hem cok huzurlu emiyo hem gaz sorunu bitiyo daha cabuk gaz cıkarıyo hemde birde eger bebeginizi emmesi bitene kadar gazını cıkarmazsanız o gaz basınc yaptıgından kusuyo bunu hastanemizdeki bebek hemsiresindende duymustum bizzat sahitte oldum deneyin inanın cok rahat edersiniz siz ve bebeginiz

Benim bebegim emiyor ama sütün fazla olmadigi için günde bir kere iki kere mama veriyorum sma kullaniyorum kusma problemi yoktu bebegim 40 günlük son bir haftadir kusuyo

arkadaşlar, benim oğluşun kusma sorunu var biliyorsunuz..ve bu aralar malesef gaz sorunuda başladı..dün gece 3.30 dan beri ayaktayım..

doktorum bana conformil 1 diye bir mama önerdi, sindirimi kolay bir mamaymış..
ama ben smilac dışında diger mamalarda vanilya oldugunu duymustum kafam karıstı..
yardımcı olursanız sevinirim ,
siz ne kullanıyorsunuz??
conformil 1 kullanan var mı??
sizce mamayı değiştirip denemeli miyim?? :uhm: :uhm:

annelik ne zor işmiş ya sositososito sositososito

cnm kullandıgın smılac mama en ıyı mamadır. tum doktorlar kendı bebeklerıne bunu kullanır.
ama kusması varsa mutlaka HUMANA KUSMAYI ONLEYICI MAMASI VAR onu kullan. işe yaradını goreceksın.:nazar:

arkadaslar benım doktorumda hero lactum önerdi.son gıdısımde azcık kusması oldugunu söyledim.karnındaki gazla birleşip cıkar olacak okadar dedı olabıldıgınce mamadan sonra harekt etırmeyın dedı.her bebege göre mamayı sevıp sevmemesı degısır dedı.hepsı faydalı hepsı saglıklı dedı.bencede dedıklerı kesınlıkle dogru bebekler tercıhlerını kendılerı belırlıyorlar biz ne yaparsak yapalım

Back
X