Hangi Lazer Epilasyon Yöntemi?

NewbieMommy

🧸✨️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2019
2.647
3.002
32
Merhabalar arkadaşlar,
lazer epilasyon yaptırmak istiyorum biraz kafam karıştı. Öncelikle tecrübeli arkadaşlarımdan yardım istiyorum açık tene sahip biriyim bacaklarım ne yaparsam yapayım hep belli kısımlarda noktalar var ama kızarıklık değil siyah noktalar sanırım batık yani. Ağda da yaptım makinayla da aldım jilette yaptım ama artık uğraşamıyorum çünkü ağdayla bile alsam en fazla 5-6 gün dayanıyor sonra hemen çıkıyor. Açık tenli olmama rağmen kıl köklerim siyah çünkü uzun zaman jilet kullandım dayanamayıp şimdi bazı hastaneler ile görüştüm kimisinde Alexander lazer kullanılıyor kimisinde Diode lazer kullanılıyor internette araştırayım dedim bazı kesim alexten çok memnun can acıtıyor ama en iyisi o diyor bazıları da diode alexten iyi ama açık tenliyseniz yaptırmayın diyor. Bu makinalarda yaptıran arkadaşlar yardımcı olabilir mi yorumlarınız benim için önemli biran önce karar vermem gerekiyor.

Merhabalar arkadaşlar,
lazer epilasyon yaptırmak istiyorum biraz kafam karıştı. Öncelikle tecrübeli arkadaşlarımdan yardım istiyorum açık tene sahip biriyim bacaklarım ne yaparsam yapayım hep belli kısımlarda noktalar var ama kızarıklık değil siyah noktalar sanırım batık yani. Ağda da yaptım makinayla da aldım jilette yaptım ama artık uğraşamıyorum çünkü ağdayla bile alsam en fazla 5-6 gün dayanıyor sonra hemen çıkıyor. Açık tenli olmama rağmen kıl köklerim siyah çünkü uzun zaman jilet kullandım dayanamayıp şimdi bazı hastaneler ile görüştüm kimisinde Alexander lazer kullanılıyor kimisinde Diode lazer kullanılıyor internette araştırayım dedim bazı kesim alexten çok memnun can acıtıyor ama en iyisi o diyor bazıları da diode alexten iyi ama açık tenliyseniz yaptırmayın diyor. Bu makinalarda yaptıran arkadaşlar yardımcı olabilir mi yorumlarınız benim için önemli biran önce karar vermem gerekiyor.
Fiyatları nasıl

Gittiğiniz hastanenin tüylerinize bakması lazım hangisi daha uygun ona göre karar verilir. Alex kalın, koyu tüyler için, Diod da ince, açık renkli tüyler için. Yani genelde Alexi vücut için Diodu da yüz için falan kullanıyorlar. Diodun seansları biraz daha uzun sürüyor ona göre Alex daha etkili. Acı olarak da makine değil nereye yaptıracağınız önemli. Alex mesela bacak bölgelerinde acı hissettirmezken genitalde çok acı veriyor. Diod da bıyık ve favori kısımlarında acısıyla ben burdayım diyor :)

Gittiğiniz hastanenin tüylerinize bakması lazım hangisi daha uygun ona göre karar verilir. Alex kalın, koyu tüyler için, Diod da ince, açık renkli tüyler için. Yani genelde Alexi vücut için Diodu da yüz için falan kullanıyorlar. Diodun seansları biraz daha uzun sürüyor ona göre Alex daha etkili. Acı olarak da makine değil nereye yaptıracağınız önemli. Alex mesela bacak bölgelerinde acı hissettirmezken genitalde çok acı veriyor. Diod da bıyık ve favori kısımlarında acısıyla ben burdayım diyor :)
Yüzümle alakalı sıkıntım yok sadece bacaklarıma yaptırmayı düşünüyorum işte :) Ama gideceğim hastaneleri önceden arayıp araştırma yapmak istedim boşa gitmeyeyim diye hiç birisinde 2 çeşit lazer yok malesef dediğim gibi biri alex kullanıyor biride diod :/ Sanırım aklım alexe doğru kayıyor 😁

Ben de ikilemde kalmıştım, tercihimi Alexten yana kullandım. Daha etkili ve çat çat yakıyor diye düşündüm, belki yanlışımdır. Umarım etkili olur, belki tüyler çok çok incelirse ya buza ya iğneliye geçeceğim. Ben 3 yerden fiyat aldım. 1) Bacak+genital için zincirlikuyuda bir güzellik merkezi toplam kampanyalı fiyatı 2200. Cihaz Alexandrite Cynosure 2) Mecidiyeköy'de bir estetik merkezi Bacak+genital+kol altı+tüm kol 2500 Cihaz Alexandrite Candela. 3) Nişantaşı'nda bir doktor kliniği Tüm bacak+genital seans başı 800, paket yok 8 seans olursa 4800. Cihaz Soprano Ice Titanium

Tercihimi 2.seçenekten kullandım, Alex daha iyi işte hamilelik bile geçirdim hiç çıkmadı diyenler vardı. Tüylerim kalın, ten rengim buğday esmer arası. Eğer %80'i biterse geri kalan %20'ye iğneli epilasyon yaptırıcam.

Yüzüm için ise iğneliye gidiyorum, acısına katlanabildiğimi görünce sanırım gerisinde iğneli yaptırmaktan korkmayacağım.

Benim için bu şekilde lazer maceram. Haftaya cumartesi ilk seansım başlıyor

Merhaba, ben de Silivri Anadolu Hastanesinde bir güzellik merkezi var oraya gidiyorum.Çok memnunum.Benim kıllarım siyah ve baya gürlerdi. 2019 başında başlayıp 2 seans gidebilmiştim araya pandemi girince ara sıra gidebildim.Daha sonra tekrardan başladım. Şuanda genital ve koltuk altının 6.seansını 23 Ekimde yaptırdım ama çok fazla azaldılar bacağımın 5.seansı için daha bekliyorum daha çıkmadılar 1 ay(toplamda 3 ay beklemiş olacağım.) daha bekleyeceğim.23 Ekimde kol,göbek ve sırta da başladım.Danışan memnuniyetine çok önem veriyorlar.Para tuzağı değiller.Şuanda paket vermiyorlar seans olarak çalışıyorlardı.Galiba şuanda koltuk altı,genital ve bacak 1 seans toplamı 192 lira.Cihaz Alexandrite Cynosure.Çok iyi bir cihaz.

X