canım özelden yazdım özelden cvp veremıomsn sen?
Özelden cevap veremiyorum.
Herhangi birinin işletmeyi arayıp 'hangi makinayı kullanıyorsunuz' diye sormasının bence bir sakıncası yok.Sizden de şüphelenmezler.
Yardım istiyorsunuz diye...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım özelden yazdım özelden cvp veremıomsn sen?
tm canım çok tşk ederim gerçekten zor durumdayım stres yaptım çok ama sunu dıyım bana dedikleri gibi dıode soprano dıyecekler( ama ben emınım soprano olmadıgından tek şüphem dıodun acısız bı turunun oldugu ya da maalesef ıpl oldugu bunu yanı ıpl olduguna daır vs bı soru soramazmısınız??? ben bılen bırıyım desenız sıze yalan söleyemezler bır de benm yarın oglen randevum var o saate kdr ogrenırmısınız sıze zahmet cunku randevm var ogrenmek ıstıyorm onceden sımdıden tsk ederım cok sağolunn tlf nosunu yazdım özelden cnm cok sağolll
canımmm çok sağol ya allah razı olsun senden valla duamı aldın sımdıden cidden ama çaktırma sakn cnm olrmu cunku ben cok sordum soprano dıyıp durdular bı de bısı sorcm sana da dıode dıcekler yaa sen nası sorcaksınkı?
canımmm çok sağol ya allah razı olsun senden valla duamı aldın sımdıden cidden ama çaktırma sakn cnm olrmu cunku ben cok sordum soprano dıyıp durdular bı de bısı sorcm sana da dıode dıcekler yaa sen nası sorcaksınkı?