• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hangi lazer cihazını tavsiye edersiniz?

tm canım çok tşk ederim gerçekten zor durumdayım stres yaptım çok:( ama sunu dıyım bana dedikleri gibi dıode soprano dıyecekler( ama ben emınım soprano olmadıgından tek şüphem dıodun acısız bı turunun oldugu ya da maalesef ıpl oldugu bunu yanı ıpl olduguna daır vs bı soru soramazmısınız??? ben bılen bırıyım desenız sıze yalan söleyemezler bır de benm yarın oglen randevum var o saate kdr ogrenırmısınız sıze zahmet:( cunku randevm var ogrenmek ıstıyorm onceden sımdıden tsk ederım cok sağolunn tlf nosunu yazdım özelden cnm cok sağolll

tm canım çok tşk ederim gerçekten zor durumdayım stres yaptım çok:( ama sunu dıyım bana dedikleri gibi dıode soprano dıyecekler( ama ben emınım soprano olmadıgından tek şüphem dıodun acısız bı turunun oldugu ya da maalesef ıpl oldugu bunu yanı ıpl olduguna daır vs bı soru soramazmısınız??? ben bılen bırıyım desenız sıze yalan söleyemezler bır de benm yarın oglen randevum var o saate kdr ogrenırmısınız sıze zahmet:( cunku randevm var ogrenmek ıstıyorm onceden sımdıden tsk ederım cok sağolunn tlf nosunu yazdım özelden cnm cok sağolll

:) hakketten çok stress yapmışssınız.
ben öğrenirim sabahta buraya yazarım.sizde ona göre davranırsınız.

lakin ıpl bile olsa ,dalga boyu önemli.yani basit birdille ıpl de iyi bir sistemdir.ama cihazın teknik özellikleri önemli.Bunu da müşteri yada hasta bilemez ,ancak cihazın ithalatçısı ve kullanıcısı bilir.

sabah ggörüşürüz

canımmm çok sağol ya allah razı olsun senden valla duamı aldın sımdıden cidden ama çaktırma sakn cnm olrmu:D cunku ben cok sordum soprano dıyıp durdular bı de bısı sorcm sana da dıode dıcekler yaa:( sen nası sorcaksınkı?

canımmm çok sağol ya allah razı olsun senden valla duamı aldın sımdıden cidden ama çaktırma sakn cnm olrmu:D cunku ben cok sordum soprano dıyıp durdular bı de bısı sorcm sana da dıode dıcekler yaa:( sen nası sorcaksınkı?

:) endişeye mahal yok ,çok fena ajanlık yaparım,şaka bir yana bende merak ettim.zaten benim işlmin de bir parçası
sabah yazarım
iyigeceler

aradım,sordum kullandıkları cihaz evet ütüleme diode,biraz farklı uyguluyor,ayda bir seans yapıyorlar.
sizin söylediğiniz cihazı söylediler.bence rahat olun.

tüylerin çıkısı yaklaşık iki ay sürer.kontrol amaçlı çağrıyorlar.bence rahatça gidebilirsin

canım gerçekten çok sağol çok tşk ederimiçim rahatladı brs ama son bısı sorcam sana öle dediler ama sana da soprano dedıler mı bırde genede ıpl olma ıhtımalı varmı sence:(

pınar cnm senın baska bı bolmde yazını okudumda demıssınkı baslıgı değişiyosa ıpl dır dıye bana da başlığını değiştirdik 70 bıne aldık normalde 150 bınken makına demıslerdı ıpl olablrmı sence

herkese merhaba, ben bir defa uygulatmıştım lazer..3 hafta arayla yapılıyordu..ama ilk işlemden sonra, 4 hafta sonra gidiyordum çıkmaya başlayanları alıyorlardı, 3 hafta sonra yine gidiyordum tüm bölgeye uygulanıyordu..yani 3 hafta 4 hafta olarak 2 çeşit ara verilerek gidiliyordu..faydasını ilk seansta gördüm en gelişmiş epilasyon makinesi diyorlardı..adını sizin için öğreneceğim..

Arkadaşlar ben yabancı forum, hatta makaleleri bile okuyorum. en iyisi alexandrite denmiş.bide diode'un yeni çıkan sanırım lightsheer'dı. içine alıyor ya cildi. onu önermişler. koyu ciltlerde ndyag önerilmiş.
Bende başladım. makina domino marka alex. ama emin olamadım ya şimdi. çünkü hep candela, gentlemax'dan fln bahsedilmiş. DOMİNO lazer ile giren varmı??? fda onayı olup olmadığıda belli değil. tamam alex ama. napıcaz??

4. neslin ilk temsilcisi LEDA EPİ Tarama Diyot Lazer Epilasyon sistemi şu ana kadar bilinen Tüm lazer sistemlerinden en az 3 kat hızlıdır.

kızlar bu konuda yanlış anlaşılan bazı şeyler var.alete siz karar vermezsinizki?öncelikle gttiğiniz yerin bir tıp merkezi yada bir hastane olması gerekki zaten güzellk merkezlerşnde yapılması yasak. gttiğiniz yerde bir dermatolog yani dr.olmalı ve cilt tipinize ve kıl yapınıza göre drç karar vermeli makineye siz deil. evet alexandrate iyi ama kimler için beyaz tenli siyah tüylüler için.mesela açık tenli açık renkli kılı olanlar için diod vs. ıpl mesela ayva tüyleri için.ki zaten hangi alet olursa olsun açık renkli kılların alet tarafından görülmesi çok zor. bu yüzden açık renkli kıllarınıza hiç yaptrmayın bile.

mesela ben ilk önce tüm vücut düşünmüştüm dr.üst kol ve bacağımda ki tüylerin çok açık renkli ve az olduğunu makinenin görmyeceğini gerek olmadığını söledi saolsun.para almak için evet yaptrda diyebilirdi.bende yaptrmadım üstlere.çok rahatsız olursan iğneli yaptrrsın sonra dedi.yarım bacak+ genital+ koltuk altı yaptırıyorum bende şu an.

Back