Merhaba arkadaşlar bende lazer epilasyona gittim 1 yıl boyunca fakat hiç bir sonuç alamadım,hormonlarıma da baktırdım herhangi bi aksilik çıkmadı,benimde yüzümde tüylar var.Gerçekten sonuç alan arkadaşlar nasıl nerde uygulandığı hakkında bilgi verirlerse çok sevinirim.
Görüşmek üzere
kesinlikle yüz bölgesi için iğneliye gitmeni tavsiye ediyorum
ben çok araştırma yaptım ama doğru bilgi hangisi nasıl ulaşılır bilmiyorum. lazer için yüzde işe yaramıyor yorumlarını okudum korktum 15-20 seans gidip hala gidiyorum diyenleri okudum. keşke hiç gitmeseydim yüzümdeki ince tüyler bile kalınlaştı eskisinden daha beter haldeyim paramda boşa gitti diye ağlayanlar. bunlar hep cesaretimi kırdı. bende iğneli yaptırayım dedim. 10 seans parasını peşin ödedim başladım. amaaa öyle canım yandı öyle canım yandıki sonucu ne kadar güzel olursa olsun kesinlikle tahammül edemeyeceğim bir acıydı gözümden yaş geldi. sonrasındada yüzüm çok kötü oldu kabardı şişti kızardı ama nasıl kızarmak sanki kızgın demir basmışsında derim yanmış gibi iğğğrenç ötesi oldu. günlerce dışarı çıkamadım. sonra güzellik salonuyla anlaştım vazgeçtim diye ama paramı vermediler. başka bir uygulamaya geçin dediler. param boşa gitmesin diye lazere geçtim. ama lazeri yüze yapmıyoruz dediler bende vücut içiin olsun dedim böylece lazere başladım. 4. seansım gözle görülür azalma var
canım yüzmde ayva tüyü seklinde arada sertler var tabi bir sürü tüy var .ğneyille bitmez sanırımmmm
peki hangi cihazı kullanıyolar canım biliyo musun
mrblar benim derdim bitmeyen tüylerim..hormalrıma baktırdım bişey cıkmadı.yapısal dedi.neyse gecen sene ıpl lazere basladım. bacaklarımdan memnunun koltukaltından da ama
bikini ve yüz bölgesinde hiç bir faydasını göremedim.lazeri ilk yaptırdığımda genital bölge de dökülme oluyo tmm diyom bitcek
1 ay sonra hepsi yeniden cıkıyo
6 seans gidiyorum genital ve yüzde sonuç alamadım. bu bölgeler için hangi lazer türünü tavsiye edersiniz.bu dertten kurtulmak isityorum. yardımmmmm
ya herkes baska bişey diyo dıoda gidiyorum şimdi yüz için genital de bitmedi ona da baslıyım diyom güzelik mezkezlerine sorsan hemen bitcek basta öle diyolar sonra kıvırıyolar
mrb arkdslar ben bı guzellk salonuyla 1250 tlye anlaştım tum vücut ıcın ama guzellk merkezi oldugu için yasak oldugundan yazılı kagt gosteremıyolarmıs fakat makınemız dıode dedıler tmm acısız ama mesela bacaklarımın koklerı gozukuyor 1 ayda doklmedı cıkmadı yanı koklerı gozukuyor sadece dıode yerıne ıpl olsa ıpl nın acısız olanı varmı bılıyomusunuz suphelenıyorum ama bılen varsa yazsn ltfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?