• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hangi lazer cihazını tavsiye edersiniz?

kardalen

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2011
316
20
118
Diğer
mrblar benim derdim bitmeyen tüylerim..hormalrıma baktırdım bişey cıkmadı.yapısal dedi.neyse gecen sene ıpl lazere basladım. bacaklarımdan memnunun koltukaltından da ama
bikini ve yüz bölgesinde hiç bir faydasını göremedim.lazeri ilk yaptırdığımda genital bölge de dökülme oluyo tmm diyom bitcek
1 ay sonra hepsi yeniden cıkıyo
6 seans gidiyorum genital ve yüzde sonuç alamadım. bu bölgeler için hangi lazer türünü tavsiye edersiniz.bu dertten kurtulmak isityorum. yardımmmmm

yuz bolgesıne ıpl yapılmaz yapan yer para ıcın yapıyodur yuze uygulanmaması gereken cıhazdır kesınlıkle hıc bır etkısını ıpl de gırmessınız yuzunuze dıyod lazer veya nd yag yapan yere gıdın dalga boyu ıplde cok etkısız denecek kadar azdır ve vucud bıtırmez 6 cıhaz deneyımım var ıpl yuzde aksıne actıve edebılır bılgınıze genıtal ıcınde dıode veya alex olan cıhazları tavsıye ederım

Son düzenleme:
canım estetisyensin sanırım şimdi dıod var ona gidiyorum yüz için ama canım cok yandı.genitale nasıl dayanırım bilmiyorum.acıyı azaltacak bi yöntem yok mu peki

bende istiyorum özellikle yüz ama tüm bölgelerede ama güvenemiyorum
iz kalır diye daha kötü olur diye bide şimdi hamile kaldım kısmetse doğumdan sonra

Merhaba arkadaşlar bende lazer epilasyona gittim 1 yıl boyunca fakat hiç bir sonuç alamadım,hormonlarıma da baktırdım herhangi bi aksilik çıkmadı,benimde yüzümde tüylar var.Gerçekten sonuç alan arkadaşlar nasıl nerde uygulandığı hakkında bilgi verirlerse çok sevinirim.
Görüşmek üzere

Merhaba arkadaşlar bende lazer epilasyona gittim 1 yıl boyunca fakat hiç bir sonuç alamadım,hormonlarıma da baktırdım herhangi bi aksilik çıkmadı,benimde yüzümde tüylar var.Gerçekten sonuç alan arkadaşlar nasıl nerde uygulandığı hakkında bilgi verirlerse çok sevinirim.
Görüşmek üzere

canım hangi lazere gittin geri mi cıktı hepsi sonra benimki gibi

ben çok araştırma yaptım ama doğru bilgi hangisi nasıl ulaşılır bilmiyorum. lazer için yüzde işe yaramıyor yorumlarını okudum korktum 15-20 seans gidip hala gidiyorum diyenleri okudum. keşke hiç gitmeseydim yüzümdeki ince tüyler bile kalınlaştı eskisinden daha beter haldeyim paramda boşa gitti diye ağlayanlar. bunlar hep cesaretimi kırdı. bende iğneli yaptırayım dedim. 10 seans parasını peşin ödedim başladım. amaaa öyle canım yandı öyle canım yandıki sonucu ne kadar güzel olursa olsun kesinlikle tahammül edemeyeceğim bir acıydı gözümden yaş geldi. sonrasındada yüzüm çok kötü oldu kabardı şişti kızardı ama nasıl kızarmak sanki kızgın demir basmışsında derim yanmış gibi iğğğrenç ötesi oldu. günlerce dışarı çıkamadım. sonra güzellik salonuyla anlaştım vazgeçtim diye ama paramı vermediler. başka bir uygulamaya geçin dediler. param boşa gitmesin diye lazere geçtim. ama lazeri yüze yapmıyoruz dediler bende vücut içiin olsun dedim böylece lazere başladım. 4. seansım gözle görülür azalma var

ben çok araştırma yaptım ama doğru bilgi hangisi nasıl ulaşılır bilmiyorum. lazer için yüzde işe yaramıyor yorumlarını okudum korktum 15-20 seans gidip hala gidiyorum diyenleri okudum. keşke hiç gitmeseydim yüzümdeki ince tüyler bile kalınlaştı eskisinden daha beter haldeyim paramda boşa gitti diye ağlayanlar. bunlar hep cesaretimi kırdı. bende iğneli yaptırayım dedim. 10 seans parasını peşin ödedim başladım. amaaa öyle canım yandı öyle canım yandıki sonucu ne kadar güzel olursa olsun kesinlikle tahammül edemeyeceğim bir acıydı gözümden yaş geldi. sonrasındada yüzüm çok kötü oldu kabardı şişti kızardı ama nasıl kızarmak sanki kızgın demir basmışsında derim yanmış gibi iğğğrenç ötesi oldu. günlerce dışarı çıkamadım. sonra güzellik salonuyla anlaştım vazgeçtim diye ama paramı vermediler. başka bir uygulamaya geçin dediler. param boşa gitmesin diye lazere geçtim. ama lazeri yüze yapmıyoruz dediler bende vücut içiin olsun dedim böylece lazere başladım. 4. seansım gözle görülür azalma var

peki hangi cihazı kullanıyolar canım biliyo musun

canım yüzmde ayva tüyü seklinde arada sertler var tabi bir sürü tüy var .ğneyille bitmez sanırımmmm

benim akrabam %90 komple tüm vücut bitirdi senin sadece çene altı neden bitmesin aynı problemler bende de var 2 sene önce bende başlamıştım ancak hamilelik nedeniyle bırakmak zorunda kaldım şimdi yeniden başlıycm:16:

mrblar benim derdim bitmeyen tüylerim..hormalrıma baktırdım bişey cıkmadı.yapısal dedi.neyse gecen sene ıpl lazere basladım. bacaklarımdan memnunun koltukaltından da ama
bikini ve yüz bölgesinde hiç bir faydasını göremedim.lazeri ilk yaptırdığımda genital bölge de dökülme oluyo tmm diyom bitcek
1 ay sonra hepsi yeniden cıkıyo
6 seans gidiyorum genital ve yüzde sonuç alamadım. bu bölgeler için hangi lazer türünü tavsiye edersiniz.bu dertten kurtulmak isityorum. yardımmmmm

ipl dışında ne yaptırırsan memnun kalacağına eminim canım. ipl için lazer değil diyorlar keşke gitmeseydin. memnunum dediğin yerlerinde eski haline gelebilir. yüzün hariç. yüz çok zor bir bölgeymiş. tüylerin inceliğinden ötürü ve yüzdeki tüylerin çok hızlı bir şekilde kendini yenilediğinden ötürü lazerle sonuç alanı ben çok az duydum. gidenler daha çok arttığından bile şikayetçi. öldürmeyen şey güçlendirir hesabı heralde tüyler gürleşiyormuş

ya herkes baska bişey diyo dıoda gidiyorum şimdi yüz için genital de bitmedi ona da baslıyım diyom güzelik mezkezlerine sorsan hemen bitcek basta öle diyolar sonra kıvırıyolar

ya herkes baska bişey diyo dıoda gidiyorum şimdi yüz için genital de bitmedi ona da baslıyım diyom güzelik mezkezlerine sorsan hemen bitcek basta öle diyolar sonra kıvırıyolar

sonuçta hepsi ticarethane. allayıp pullayıp toplu seansı kitliyolar bize sonra kıvırıyolar şöyleyken böyle böyleken şöle diye. birazda şans meselesi sanırım bu doğru işi yapan doğru kişileri bulmak

haklısın canım hepsi para için yapıyoooo ama kesnilikle tamamen bitmiyo basta öle diyolar ama yalan sadece gec cıkıyo ya da incelmiş cıkıyo.mankelerin falan vücudu cok temiz onlar naptıryo acaba:34:

mrb arkdslar ben bı guzellk salonuyla 1250 tlye anlaştım tum vücut ıcın ama guzellk merkezi oldugu için yasak oldugundan yazılı kagt gosteremıyolarmıs fakat makınemız dıode dedıler tmm acısız ama mesela bacaklarımın koklerı gozukuyor 1 ayda doklmedı cıkmadı yanı koklerı gozukuyor sadece dıode yerıne ıpl olsa ıpl nın acısız olanı varmı bılıyomusunuz suphelenıyorum ama bılen varsa yazsn ltfen:(

mrb arkdslar ben bı guzellk salonuyla 1250 tlye anlaştım tum vücut ıcın ama guzellk merkezi oldugu için yasak oldugundan yazılı kagt gosteremıyolarmıs fakat makınemız dıode dedıler tmm acısız ama mesela bacaklarımın koklerı gozukuyor 1 ayda doklmedı cıkmadı yanı koklerı gozukuyor sadece dıode yerıne ıpl olsa ıpl nın acısız olanı varmı bılıyomusunuz suphelenıyorum ama bılen varsa yazsn ltfen:(

bana salonun ismini özelden yazar mısınız ve telefonu! gerçekten nasıl bir yer olduğunu çok merak ettim. işi gücü bırakıp yakinen ilgile nicem sizin konunuzla!

Back