• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hangi kürleri uygulamaliyim yardimci olurmusunuz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım eğer hormonlarında bir sorun yoksa incir havuç ve soğan kürünü araştır derim yumurta kalitesi için ikisi de çok faydalı imiş ama ben kullanamıyorum eşin içinse çakşır otu tozu var ben bugün alacağım oda morfoloji için çok önemli imiş ama kullanırken çok dikkatli olmalısın
Caksir otunu duymustum ama o olaya hic girmeyim en guzeli incir havuz keci boynuzu pekmezi falan ole seyler deneyim saol cnm

Caksir otunu duymustum ama o olaya hic girmeyim en guzeli incir havuz keci boynuzu pekmezi falan ole seyler deneyim saol cnm

rica ederim ama yinede sen doktora gitmelisin cnm kan pıhtılaşması için ilaçlar var tedavi gerekebilir zannımca

Pıhtılaşma çıkmış sık sorun bu aslında. Suya limon atın kızlar yumurtlamadan sonra hem sağlıklı hem kan sulandırıcı.
Evet oncelerden de tuketiyodum zaten de yani gendeki onemli bi pihtilasma degil ama doktor onun disinda bisey yok deyince bende kendi kendine biseyler yapiyim ddm

rica ederim ama yinede sen doktora gitmelisin cnm kan pıhtılaşması için ilaçlar var tedavi gerekebilir zannımca
Evet cnm 3.kaybimda igne kullandim 3 haftalikyi basladgmda 6 hftada kalbini duyduk ve ertesi gun durdu sanirim igne icin gec kaldim

eğer hamile kalabiliyorsan sağlıksız yumurta ve sperm olduğunu sanmıyorum canım başka bir sebebi vardır mutlaka doktorlar hiç açıklama yapmadı mı
Cnm genlerde yada bebegin genetiginde bi sonuc cikmiyo bende muane oluyorum rhimde yumurtlamamda bi sorun yok kanlar temiz anlamadim valla

Tatlım o zaman sabahları içtiğin suya yarım limon sık en iyi kan sulandırıcı diyor Saraçoğlu. Ve surahiye falan bir iki dilim limon at iç suyu. İnş çok faydası olacak. Onun dışında küre ihtiyacın yok çünkü hamile kalabiliyorsun sen ne güzel.
Evet cok sukur kaliyorum ama yasamiyo iste surekli kurtaj insan kaldiramiyo

Back