Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
canım eğer hormonlarında bir sorun yoksa incir havuç ve soğan kürünü araştır derim yumurta kalitesi için ikisi de çok faydalı imiş ama ben kullanamıyorum eşin içinse çakşır otu tozu var ben bugün alacağım oda morfoloji için çok önemli imiş ama kullanırken çok dikkatli olmalısın
Evet oncelerden de tuketiyodum zaten de yani gendeki onemli bi pihtilasma degil ama doktor onun disinda bisey yok deyince bende kendi kendine biseyler yapiyim ddm
Tatlım o zaman sabahları içtiğin suya yarım limon sık en iyi kan sulandırıcı diyor Saraçoğlu. Ve surahiye falan bir iki dilim limon at iç suyu. İnş çok faydası olacak. Onun dışında küre ihtiyacın yok çünkü hamile kalabiliyorsun sen ne güzel.