• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hangi kürleri uygulamaliyim yardimci olurmusunuz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

esmerhatun66

Hunili Anne 🤪
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2.207
Puanlar
133
Kizlar mrb.3 kaybimdan sonra uzun sure ara vermistim ama yeniden bi yerlerden baslamak istiyorum.acaba saglikli yumurta ve saglikli sperm icin uyguladiginiz biseyler varmi suan cok ihtiyacim var hem ruhsal hem fiziksel cokmus durumdayim kendimizi cok yiprattik toparlanmamiz lazim yardimci olurmusunuz

Kendiniz ve esiniz icin ari sutu bal propolis polen karisimi ama once kan degerlerinize baktirin rastgele kullanirsaniz degerleriniz fırlayabilir

birçok kür var ama herhangi birşeyinizin olmadığından emin olmalısınız kaş yaparken göz çıkarmamak gerek yani kürü kullanırken başka birşeye zarar vermeyin

mesela yumurtlama olması için incir + havuç kürü uyguluyorlar fakat eğer prolaktin seviyende biraz oynama varsa daha da yükseltiyor

Canm bn daha kan vermedim dün gce grdüm çift çizgiyi bugün kan vercem onda da çıkar inşallah ama bn sorun var mı yok mu bilmeden soğan kürü yaptım 15 gün eşimede bu arada keçiboynuzu kürü yaptım bnce bunlar işe yaramıştır kesinlikle sonuç bu

IMG_1128.JPG

mesela yumurtlama olması için incir + havuç kürü uyguluyorlar fakat eğer prolaktin seviyende biraz oynama varsa daha da yükseltiyor
Ya benim kan sonuclarim esiminki gayet iyi sadece benim hepatit b var o kadar yani esim sigara iciyo tabi bende bi 1 ay kendimize bakip herseyi birakcaz insallah doktorum esime vitamin verdi bunun yaninda ekstra ne yapabilirim diye dusundum

birçok kür var ama herhangi birşeyinizin olmadığından emin olmalısınız kaş yaparken göz çıkarmamak gerek yani kürü kullanırken başka birşeye zarar vermeyin
Yani ben daha cok spermin ve yumurtann kalitesi icin bisey istiyorum hani boyle fazla abartmadan ama yarali olan

Canm bn daha kan vermedim dün gce grdüm çift çizgiyi bugün kan vercem onda da çıkar inşallah ama bn sorun var mı yok mu bilmeden soğan kürü yaptım 15 gün eşimede bu arada keçiboynuzu kürü yaptım bnce bunlar işe yaramıştır kesinlikle sonuç bu
Canm keciboynuzu kurunu nasil uyguluyosun

esmerhatun66 esmerhatun66 cnm sen 3 kaybım demişsin düşük mu yaptın? Eğer öyleyse siz de döllenme sorunu yok demektir. Neden düştüğünün araştırılması lazım.

esmerhatun66 esmerhatun66 cnm sen 3 kaybım demişsin düşük mu yaptın? Eğer öyleyse siz de döllenme sorunu yok demektir. Neden düştüğünün araştırılması lazım.
Canm 3 kaybim ilk dusuk 2 si kalp atisi olmadigi icin kurtaj malesef.yaklasik 1 senedir arastiriyoruz iste.bebeklerin genetiginde siknti yok cok sukur esimle bende de bi sorun cikmadi.pihtilasma cikti iki gende heterozigot.3 gebelegimde igne kullandim ama gene kalp atisi durdu. Rahimde yada herhangi bi yerde sknti cikmiyo.dun kontrolum vardi doktorun ddigi gen hastaligi yok sadece kan sulandirici ignelere hamilelikten once baslicaz ddi.bende biseyler yapmaknistiyorum bu ay dusunuyoruz rabbim nasip edrse insallah kendimize saglikli biseleyler yapalim yiyelim falan diye dusundum tabi rabbimin takdiri ama insan dusunuyo iste

Dollenmede hamile kalmamda skinti yok zaten korunmayi biraktigim ay hamlie kaliyorum ama iste ay ay sagliksiz yumurta sperm oluyo her insanda bende onu dusundum acaba bolemi oluyo diye

Canm 3 kaybim ilk dusuk 2 si kalp atisi olmadigi icin kurtaj malesef.yaklasik 1 senedir arastiriyoruz iste.bebeklerin genetiginde siknti yok cok sukur esimle bende de bi sorun cikmadi.pihtilasma cikti iki gende heterozigot.3 gebelegimde igne kullandim ama gene kalp atisi durdu. Rahimde yada herhangi bi yerde sknti cikmiyo.dun kontrolum vardi doktorun ddigi gen hastaligi yok sadece kan sulandirici ignelere hamilelikten once baslicaz ddi.bende biseyler yapmaknistiyorum bu ay dusunuyoruz rabbim nasip edrse insallah kendimize saglikli biseleyler yapalim yiyelim falan diye dusundum tabi rabbimin takdiri ama insan dusunuyo iste

canım eğer hormonlarında bir sorun yoksa incir havuç ve soğan kürünü araştır derim yumurta kalitesi için ikisi de çok faydalı imiş ama ben kullanamıyorum eşin içinse çakşır otu tozu var ben bugün alacağım oda morfoloji için çok önemli imiş ama kullanırken çok dikkatli olmalısın

Tatlım o zaman sabahları içtiğin suya yarım limon sık en iyi kan sulandırıcı diyor Saraçoğlu. Ve surahiye falan bir iki dilim limon at iç suyu. İnş çok faydası olacak. Onun dışında küre ihtiyacın yok çünkü hamile kalabiliyorsun sen ne güzel.

Dollenmede hamile kalmamda skinti yok zaten korunmayi biraktigim ay hamlie kaliyorum ama iste ay ay sagliksiz yumurta sperm oluyo her insanda bende onu dusundum acaba bolemi oluyo diye

eğer hamile kalabiliyorsan sağlıksız yumurta ve sperm olduğunu sanmıyorum canım başka bir sebebi vardır mutlaka doktorlar hiç açıklama yapmadı mı

eğer hamile kalabiliyorsan sağlıksız yumurta ve sperm olduğunu sanmıyorum canım başka bir sebebi vardır mutlaka doktorlar hiç açıklama yapmadı mı
Pıhtılaşma çıkmış sık sorun bu aslında. Suya limon atın kızlar yumurtlamadan sonra hem sağlıklı hem kan sulandırıcı.

Back