- Konu Sahibi asigimkralime
-
hsbc advantage kullandim tavsiye etmem o kadar alisveris yapiyosun hic bedavasi yoktu
mesela 2 sene boyunca bana verdigi bonus 5 tl idi taksitleri günü gününe ödüyordum 200 tlden asagi taksit ödedigimi hatirlamiyorum ona ragmen öyleydi iste
Etmem desem nasıl olur:).Taksitlerde büyük kolaylık sağlıyor aslında .Fakata10 lira taksitle bişi değil,daraldım alayımda kartla öderim nasıl olsa zihniyetimiz batırıyor.Bakıyorsunuz bir alay taksit ve dar zamanlarda yapılan alışveriş ve batmışsınız
bende kart kullanmı tavsiye etmiyorum en başta bunu söyliyeyim,ama yine bulunsun diyoruz işte hepimiz,limitininde düşük olması tercih sebebi
ben garanti bonus kartı kullanıyorum,memnunum bonusları da gayet iyi,ben hiç ödemeyi aksatmadım ama 150tl ise borç 100 yatırmışımdır örneğin faizi de yok neredeyse.
ama yapıkredi worldkart sakın alma derim,faizi müthiş başka bişey söylemiyorum,worldpuanda hiç yok,kuruşlarla kandırmaya çalışıyolar ama faizi gelince kepçeyle hesabı
canım bende garanti bonus kullanıyorum ve memnunum,bedavası bol oluyor gerçekten,tavsiye ederim.
ziraatin maximum var bende..
memnunum..
ziraat maksimum ve vakıfbank world var..kullanmayı bildikten sonra hiçbişey olmaz korkmayın..çok kolaylıkları oluyor hiçbir zaman kart yüzünden sıkıntıy düşmedik çünkü kendimizi kaybetmedik..memnunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?