Hangi Kredi Kartını Tavsiye Edersiniz?

asigimkralime

anlam veremiyorum ......
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2010
1.986
1
66
Diğer
selam kızlar,bu konuyu nereye açacağımı bilemediğim için bu bölüme açtım,kusura bakmayın artık..............

Ben kredi kartı almak istiyorum Şimdiye kadar hiç kart almadım , babamın kartını kullandım hep.Ve şimdi kendime alma istiyorum.Aslında hiç kart almamak daha iyi ama yine de cüzdanda bulunsun demi.

Ve heryerde geçecek olan kart istiyorum (yurtdışı , KKTC dahil)
Hangi kart avantajlı?
Hangi kartın faiz oranlarıı daha düşük?
hangi kart daha güvenilir ?

Siz hangi kartı kullanıyorsunuz?
O kartdan memnunmusunuz,değilmisiniz(nedenleri ile birlikte)?

Bunları sizlerden öğrenmek istiyorum,bana yardımcı olursanız sevinirim.Şimdiden hepinize teşekkürler ............................:71::71::71::71:

hsbc advantage kullandim tavsiye etmem o kadar alisveris yapiyosun hic bedavasi yoktu
mesela 2 sene boyunca bana verdigi bonus 5 tl idi taksitleri günü gününe ödüyordum 200 tlden asagi taksit ödedigimi hatirlamiyorum ona ragmen öyleydi iste

hsbc advantage kullandim tavsiye etmem o kadar alisveris yapiyosun hic bedavasi yoktu
mesela 2 sene boyunca bana verdigi bonus 5 tl idi taksitleri günü gününe ödüyordum 200 tlden asagi taksit ödedigimi hatirlamiyorum ona ragmen öyleydi iste

teşekkür ederim canım bunu bir kenara not aldım,dikkate alıcam.
alışverişene göre avantajı fazla olması lazım öyle değil mi ......can sıkıcı durum

Etmem desem nasıl olur:).Taksitlerde büyük kolaylık sağlıyor aslında .Fakata10 lira taksitle bişi değil,daraldım alayımda kartla öderim nasıl olsa zihniyetimiz batırıyor.Bakıyorsunuz bir alay taksit ve dar zamanlarda yapılan alışveriş ve batmışsınız

Son düzenleme:
Etmem desem nasıl olur:).Taksitlerde büyük kolaylık sağlıyor aslında .Fakata10 lira taksitle bişi değil,daraldım alayımda kartla öderim nasıl olsa zihniyetimiz batırıyor.Bakıyorsunuz bir alay taksit ve dar zamanlarda yapılan alışveriş ve batmışsınız

çok haklsın canım aslında bende istemiyorum ama yine bir tane bulunsun dar zamanlarda,kampanyalı günlerde..........O taksit cazip geliyor ilk önce insana sonra dediğiniz gibi yığınla borç içine girmişsiniz ama yine bir tane olsun en iysi olsun diyorum

eminim çoğu kişi kredi kartı kullanıyor fakat konuyu okuyupta yorum yapmıyorsunuz arkadaşalr,
yardımınıza ihtiyacım olmasa açmazdım bu konuyu

bende kart kullanmı tavsiye etmiyorum en başta bunu söyliyeyim,ama yine bulunsun diyoruz işte hepimiz,limitininde düşük olması tercih sebebi

ben garanti bonus kartı kullanıyorum,memnunum bonusları da gayet iyi,ben hiç ödemeyi aksatmadım ama 150tl ise borç 100 yatırmışımdır örneğin faizi de yok neredeyse.

ama yapıkredi worldkart sakın alma derim,faizi müthiş başka bişey söylemiyorum,worldpuanda hiç yok,kuruşlarla kandırmaya çalışıyolar ama faizi gelince kepçeyle hesabı

bende kart kullanmı tavsiye etmiyorum en başta bunu söyliyeyim,ama yine bulunsun diyoruz işte hepimiz,limitininde düşük olması tercih sebebi

ben garanti bonus kartı kullanıyorum,memnunum bonusları da gayet iyi,ben hiç ödemeyi aksatmadım ama 150tl ise borç 100 yatırmışımdır örneğin faizi de yok neredeyse.

ama yapıkredi worldkart sakın alma derim,faizi müthiş başka bişey söylemiyorum,worldpuanda hiç yok,kuruşlarla kandırmaya çalışıyolar ama faizi gelince kepçeyle hesabı

canım bende garanti bonus kullanıyorum ve memnunum,bedavası bol oluyor gerçekten,tavsiye ederim.

teşekkür ederim arkadaşlar tavsiyeleriniz için sanırım garanti bonuz alıcam

ziraat maksimum ve vakıfbank world var..kullanmayı bildikten sonra hiçbişey olmaz korkmayın..çok kolaylıkları oluyor hiçbir zaman kart yüzünden sıkıntıy düşmedik çünkü kendimizi kaybetmedik..memnunuz

ziraatin maximum var bende..

memnunum..

ziraat maksimum ve vakıfbank world var..kullanmayı bildikten sonra hiçbişey olmaz korkmayın..çok kolaylıkları oluyor hiçbir zaman kart yüzünden sıkıntıy düşmedik çünkü kendimizi kaybetmedik..memnunuz

ikinizede teşekkür ederim arkadaşlar
ziraat maksimumun faiz oranları düşük mü birde kampanya açısından nasıl

Akbankın axess i 40 tl kart aidatı çekmiş benden itiraz ettim...
Citibank ın axess i çıkarttım...hemen 60 lira chip para yüklenmiş ayrıca alışveriş yaptığımda bir miktar yüklenmiş şimdilik memnunum bakalım...

Back