- 29 Kasım 2009
- 7.073
- 65
- 42
Ben garanti bonus ve yapıkredi world'dan şaşmam diyen biri olarak, yapıkredi world diyorum garanti bankasından memnun kalmadığınız için.
İki kartta hemen hemen her marka ve mağazada anlaşmalı olduğu için taksit imkanları çok güzel. Online alışveriştede aynı şekilde.
garanti bankası sanırım üst düzey hizmet sunmaya çalşıcam,satışımı arttırcam derken aksine
bir o kadar da müşteri kaybı yaşıyor...bu bankayla bağlarımı koparmak için sabırsızlanıyorum..
Merhaba,
Kart aidat ücreti almayan bankayla çalışmanızı öneriyorum. Taksit yaparak vadeye bölen kartlar hem bizden aldıkları kart ücretiyle hemde kredi kartımızı kullandığımız firmalara yüksek vade farkı ekleyerek fazlasıyla kar ediyorlar bazen taksit yapmak için bizden de vade farkı talep ediyorlar. google'da ufak bir araştırma yaparsanız en çok kar eden bankaları görebilirsiniz. Devlet bankalarıyla çalışmanızı öneririm. Ferah boş şubeleri de oluyor bu bankaların, keşfedin :) birde müşteri temsilcisiyle sohbeti kurdunuz mu rahata erersiniz :) sadece kredi kartı değil tüm işlemlerinizi devlet bankalarından yapmanız ilerde komisyondan başınızın ağrımasını engeller.
kart aidatı almayan tek bankanın bankasya olduğunu biliyorum ben,fakat taksit konusunu anlayamadım ben onlarda:26:
internette ben de araştırma yaptım fakat gördüğüm kadarıyla kart aidat ücretleri diğer bankalarda olduğu gibi orada da
peki bankamatik ödemesi mevcut mu devlet bankalarının? çünkü benim şubeye gitmeye hiç mi hiç fırsatım olmuyor..
direk ilk gördüğüm atm den işlemimi gerçekleştiriyorum...
bende yapı kredi play kart (world)
eşimde vakıfbank var finansbanktan ev kreedisi aldıgımız ıcınde ccard finansımız var
vakıfbank ve yapı kredi süper çok çok memnunuzz
yalnız card finans iğğrenc asla kımseye tavsıye etmıyorum 5 tl eksık yatırın gunlerce
farklı farklı ınsanalr arıyorlar her ay duzenlı yatırın bı ay gecıktırın hemen bloke koyuyorlar
card finanslarımız gold fakat kapattırıcaz su an kapalı zaten az borcu kaldı biticek
yapı kredi ve vakıf ise işi yerı maaş hesaplarımızla gelen kartlar ıksınden de sonuna kadar memnunuz :) tavsiye ederım
ayrıca ben ınternet uzerınden cok fazla işlem yaparım kartımdan yapı kredının sitesi bireysel işlemlerım için
fatura olsun havale olsn çok kullanıslı ayrıca her teknık veya sıfre sorununda ben telefona uzanmadan
arıyrolar ve biraz ınce şifrenız blokelendı bilginiz dahılındemı diye soruyolar egr yapamazsanz gene arayıp
yardımcı oluyoalr cok sevıom
son dönemde sanırım devlet bankalarını içerisinde en çok tercih edilen vakıf
düşüneceğim bunu da
Kredi kartını kapatmak için borcunun bitmesini beklemene gerek yok ki kartını kapatıp taksitlerin bitene kadar borcunu ödemeye devam edebilirsin. bddk'nın sitesine girip ilgili kanunu okuyabilirsin.
ve...çok teşekkür ederim arkadaşlar düşüncelerinizi ve deneyimlerinizi paylaştığınız için....