- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.217
-
- Konu Sahibi pembeseker06
1. takımın modeli güzel rengide fakat ilerde sıkılırsanız değiştirmek zor olur o yüzden eğer yapılıyorsa o takımı sadece krem yaptırabilirsiniz istediğinşz renkte kırlentle kombin edebilirsiniz böylece sıkıldıkça kırlent değişimi kolay oluyor benim salonum bakabilirsiniz sadece krem şimdi mor pembe kırlentle kullanıyorum sıkılırsam değiştiricem kırlent çok:) fonlarımıda krem yapıcam mesela:)
arkadaşın sorusuyla alakası yok ama ben de buna bayıldım...yine o siteden
Kilim Mobilya - Anasayfa
1. takımın modeli güzel rengide fakat ilerde sıkılırsanız değiştirmek zor olur o yüzden eğer yapılıyorsa o takımı sadece krem yaptırabilirsiniz istediğinşz renkte kırlentle kombin edebilirsiniz böylece sıkıldıkça kırlent değişimi kolay oluyor benim salonum bakabilirsiniz sadece krem şimdi mor pembe kırlentle kullanıyorum sıkılırsam değiştiricem kırlent çok:) fonlarımıda krem yapıcam mesela:)
kesinlikle 1. çok şık ve modern
evet canım çok haklısın perşembe günü gidip sorucam berjerlerin rengide krem olurmu diye eger olursa o şekilde yaptırabilirim..sadece minderler ve aksesuarlar mavi evdeki herşey beyaz..hoş olabilir..
salonuna baktım canım şimdi krentler ve perde uyumu evinin havasını değiştirmiş bu iş kafama yattı çok saol ..inş yaparlar bu takımıda..
canım hangi takım göremedim direk ana sayfayı açıyor adını takımın ismini yazarsan sevinirim
Alyans Köşe Takım - Kilim Mobilya
bu köşeden bahsetmiştim canım..
ayyy evett oda harikaymış ben kahveye bakmıştım doğru...oturma odama bu takımı düşünebilirim köşenin yerine köşe pek kullanışlı olmuyo diyo kullananlar korkuyorum...
kesinlikle 1.model 2. yi hiç beğenmedimm
canım 2 yi neden hiç begenmedin sende yoksa kahve olanamı baktın yada pembeyi tonlarını sevmiyormusun?