hangi koltuk takımı?

1. takımın modeli güzel rengide fakat ilerde sıkılırsanız değiştirmek zor olur o yüzden eğer yapılıyorsa o takımı sadece krem yaptırabilirsiniz istediğinşz renkte kırlentle kombin edebilirsiniz böylece sıkıldıkça kırlent değişimi kolay oluyor benim salonum bakabilirsiniz sadece krem şimdi mor pembe kırlentle kullanıyorum sıkılırsam değiştiricem kırlent çok:) fonlarımıda krem yapıcam mesela:)

evet canım çok haklısın perşembe günü gidip sorucam berjerlerin rengide krem olurmu diye eger olursa o şekilde yaptırabilirim..sadece minderler ve aksesuarlar mavi evdeki herşey beyaz..hoş olabilir..

salonuna baktım canım şimdi krentler ve perde uyumu evinin havasını değiştirmiş bu iş kafama yattı çok saol ..inş yaparlar bu takımıda..

kesinlikle 1. çok şık ve modern

teşekkürler canım yorum için Paris Koltuk Takımı - İstikbal Mobilya bu takıma bayılmıştım aslında ama hem pahalı diye hemde küçük olmasından dolayı sıcak bakmadım sanra venediği gördüm oda istediğim gibi kibar ve şık duruyor diye düşündüm ama işte renk biraz düşündürdü...arkadaşlar böyle cici bici bişe istiyorum ben hem uygun fiyatlı hem şık bi takım önerisi olan buna benzer bişi paylaşırsa çok sevinirim..

evet canım çok haklısın perşembe günü gidip sorucam berjerlerin rengide krem olurmu diye eger olursa o şekilde yaptırabilirim..sadece minderler ve aksesuarlar mavi evdeki herşey beyaz..hoş olabilir..

salonuna baktım canım şimdi krentler ve perde uyumu evinin havasını değiştirmiş bu iş kafama yattı çok saol ..inş yaparlar bu takımıda..

inşaallah gönlüne göre olur bende çok arada kalmıştım şimdi memnunum mobilyalarım beyaz olmadı diye üzülmüştüm ama görenler beğeniyor:)

ayyy evett oda harikaymış ben kahveye bakmıştım doğru...oturma odama bu takımı düşünebilirim köşenin yerine köşe pek kullanışlı olmuyo diyo kullananlar korkuyorum...

ayyy evett oda harikaymış ben kahveye bakmıştım doğru...oturma odama bu takımı düşünebilirim köşenin yerine köşe pek kullanışlı olmuyo diyo kullananlar korkuyorum...

oturma odasına köşe gayet güzel olur diye düşünüyorum ama salona bende sıcak bakmıyorum...bu takıma ben bayıldım canlıda gördüm ayrılamadım başından öyle beğendim ama işte eşim renkten dolayı bebeksi buldu takımın kahvesi berbat diger renklerde öyle ama pudra pembe pamuk şekeri gibi bişey=) bide adam bu renk koltuk takımında fazla tercih edilmiyo genelde kahveler gidiyo köşede daha popüler bu renkler dedi benim ki iyice caydı..

Valencia Koltuk Takımı - Kilim Mobilya[gallery2]/5/ arkadaşlarr valenciada ilk açılan sayfa değil,o takım ama o renk değil pudra pembesine bakın lütfen..

hiçbirini begenemedim.sizinde içinize çok sinmemiş sanırım.
yinede 3 ünden birisini alıcak iseniz 1 numara daha hoş görünüo ama mavi olmayan bir renkte.
yinede acele karar vermeyın derim.

Arkadaşlar koltuk takımımı aldım 1 numaralı olanı ama farklı renk..mavi renk üretimden kalkmış bir kaç müşteriden şikayet gelmiş çok toz belli ediyormuş o yüzden artık kullanılmıyormuş, renk kartelasıda değişmiş benimde işime geldi zemini vanilya ortasında gül kurusu çiçek desenli minder kenarlarda düz mor ton... berjerlerdede gül kurusu çiçekli süper bişey ortaya çıktı çok içime sindi doğrusu 1. koltuk takımının rengine ısınamamıştım çok şükür halletim ...(darısı tüm kayınvalidesiyle oturupta evini ayıracak olanlara=) ) hepinize teşekkür ederim yorumlarınız için...

Hayırlı olsun fotoğrafını eklemeyi unutmayın merak ettim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…