• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu hangi koltuk takımı çok karasızım :( yardım

• Konu Sahibi Konu Sahibi yas84
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

yas84

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2010
252
2
118
İstanbul
ben bu koltuk takımlarını çok beğendim ama karasızım sizce hangisi güzel ben spor model kotukları beğeniyorum yardımcı olursanız sevinirim

hepsini bir yere toplasanız linklerin ?
böyle bakmak çok zor

canım ben de geçen ay seninkine benzer bir başlık açmıştım araştırmalarım sonucunda aldım salon takımımı
Garden Koltuk Takımı - Kaliteli Koltuk Takımları bu linkteki takıma benziyor ama renkleri farklı evimin resimlerin de ekledim evim güzel evimde bakabilirsin.
ben 3 linki de beğenmedim:26:

oxxo modern hoşuma gitti. benimki de doğtaş'ın bir modeli çok benziyor seninkine. hem spor hem klasik kombinlenebilir.

canım ben de geçen ay seninkine benzer bir başlık açmıştım araştırmalarım sonucunda aldım salon takımımı
Garden Koltuk Takımı - Kaliteli Koltuk Takımları bu linkteki takıma benziyor ama renkleri farklı evimin resimlerin de ekledim evim güzel evimde bakabilirsin.
ben 3 linki de beğenmedim:26:

ezber bozdurdu bu model bana sizin aldığınız yer bana uzak ben istanbuldayım.ama sizin bana attığınız linktekide sizinkine çok benziyo bunu düşiniymmi sizce ben sipor düşünüyddum koltukta bu ortası bişiy hakkaten..ben sizin alddığınız yerlede iletşim kurucam bakalım bu arada salonunuz enfes olmuşş...

ezber bozdurdu bu model bana sizin aldığınız yer bana uzak ben istanbuldayım.ama sizin bana attığınız linktekide sizinkine çok benziyo bunu düşiniymmi sizce ben sipor düşünüyddum koltukta bu ortası bişiy hakkaten..ben sizin alddığınız yerlede iletşim kurucam bakalım bu arada salonunuz enfes olmuşş...

benim koltuk takımımda bu modelden :) :34:

ben oxxo modelini çok beğendim. bence onu tercih edebilirsiniz. çok güzel bi takım modern ve şık..

canım ben oxxo koltuk takımını çok beğendim hardal-yeşil kırmızı olanı hem sade hem şık bu tür mobilyalar için desenli halı ve sade aksesuarlar çok güzel olabilir

Back
X