kızlar ders çalışmaya başladıysanız hangi kitaplrdan çalıştığınızı yazarmısınız?
eski sistem de murat yayınlarından çalışıyordum fakat artık devletin kitaplarından çalışılması gerektiğini duydum..
sadece iktisat dersim var ve mzun oluyorum onu verdikten sonra ama elimde birtek murat yayınlarının kitabı var
aöf bürosunda iktisat kitabı kalmamş ve bu yüzden devletin verdiği kitabı alamadım
yeni sistemde nereden ve hangi konuları çalışmam gerektiğini bilmiyorum ve zaman daralıyor
Okulujn verdıgı kıtaplardan calısıorum ve cok ıyı notlar alıorum...ozet cıkarıorum...ve hatta burda paylasıorum...mesela stratejık yonetımı tam olarak paylastım dıgerlerını zamnla paylascam...notlarıma guvenebılırsınız....herkes kopyala yapıştır yapabılır.
bizim kitaplarda hala gelmedi bilgisayardan calsiyorum artik yapacak bi sey yok az bi zaman kaldi not cikariyorum bende mutlaka sizde oyle yapin "kivilcim " cok yarari oluyor yazarak da cogu aklinda kalicaktir geriye tekrarlamak kalir sadece :) Allah yardimcimiz olsun arkadaslar insallah geceriz
"kutsalist" sizin bolumunuz neydi? kacinci siniftasiniz?
e-ogrenme portalından kitap indirebilirsin, derslerin videolarını izleyebilirsin. Ben genelde geçmiş sınavların sorularını çözerek çalışıyorum genelde aynı sorular çıkıyor. Kolay gelsin
e-ogrenme portalından kitap indirebilirsin, derslerin videolarını izleyebilirsin. Ben genelde geçmiş sınavların sorularını çözerek çalışıyorum genelde aynı sorular çıkıyor. Kolay gelsin