kızlar ders çalışmaya başladıysanız hangi kitaplrdan çalıştığınızı yazarmısınız?
eski sistem de murat yayınlarından çalışıyordum fakat artık devletin kitaplarından çalışılması gerektiğini duydum..
sadece iktisat dersim var ve mzun oluyorum onu verdikten sonra ama elimde birtek murat yayınlarının kitabı var
aöf bürosunda iktisat kitabı kalmamş ve bu yüzden devletin verdiği kitabı alamadım![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
yeni sistemde nereden ve hangi konuları çalışmam gerektiğini bilmiyorum ve zaman daralıyor![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
eski sistem de murat yayınlarından çalışıyordum fakat artık devletin kitaplarından çalışılması gerektiğini duydum..
sadece iktisat dersim var ve mzun oluyorum onu verdikten sonra ama elimde birtek murat yayınlarının kitabı var
aöf bürosunda iktisat kitabı kalmamş ve bu yüzden devletin verdiği kitabı alamadım
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
yeni sistemde nereden ve hangi konuları çalışmam gerektiğini bilmiyorum ve zaman daralıyor
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)