hangi kırgın çiçekler kızısın

EYLÜL

Senin isminin sözlükteki karşılığı “fedakâr” mı? Sürekli birileri mutlu olsun diye kendinden vazgeçiyorsun ve bunu sanki görevinmiş gibi yapıyorsun. “Ben mutlu olmasam da olur onlar rahat etsin de.” cümlesi ağzından düşmüyor neredeyse. Bırak, seni düşünmeyeni sen niye düşünüyorsun. Bu yazıyı okuduktan sonra kendine gel ve ertelediğin her şeyi yapmaya başla. Geç kalma!

resmen beni anlattı :/

KADER

Doğru söyle! Facebook’taki “İnsan inandığı şeyler uğruna muhteşem hatalar yapabilir.” sayfasını like’lamışsın, değil mi? İnandıkların uğruna herkesi karşına alabiliyorsun. Zaman zaman kırıcı da olabiliyorsun. İnsanları kendin gibi sanmakta üzerine yok, bu devirde kimseye güvenmeyeceksin. Birinin bunu sana söylemesi gerek. Elindekinin kıymetini bil, bir bakmışsın onlar da uçuvermiş…

EYLÜL

Senin isminin sözlükteki karşılığı “fedakâr” mı? Sürekli birileri mutlu olsun diye kendinden vazgeçiyorsun ve bunu sanki görevinmiş gibi yapıyorsun. “Ben mutlu olmasam da olur onlar rahat etsin de.” cümlesi ağzından düşmüyor neredeyse. Bırak, seni düşünmeyeni sen niye düşünüyorsun. Bu yazıyı okuduktan sonra kendine gel ve ertelediğin her şeyi yapmaya başla. Geç kalma!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…