hangi kiralık göğüs pompası...

Bir yakinimin bebegide hic ememiyordu hemen yoruluyordu.sutude ememedigi icin cok az geliyordu.o bu pompadan aldi ve 2 sene boyunca sagarak verdi.buzlugundada bir bebege daha yetecek kadar sut oluyordu.cok artiriyor sutu.sizin sorununuz bebegin ememesinden kaynaklaniyor yoksa emdikce sutunuz artar mamaya gerek kalmaz.sutunuz olmasa tabii ki mama da kotu birsey degil ama anne sutunden mahrum kalmasin diye yaziyorum. ☺@yavrusum

arkadaşlar 3 aylık olucaz kraftın elektrkli sağma makinesi var Ama sanki güçlü deil kademesini artırdığımda canımı yakıyor hastane tipi ile daha fazla çıkar mı bebeğim emdiği halde kilo alımı az çıktı yetmiyor sanırım ancak sağdığımda 120 geldiği de oluyor anlamadım bu işi ben. Fikirlerinizi bekliyorum.

sütüm azalmaya başladığı için profesyonel bir pompa kiralayarak kullanmak istiyorum. sütü arttırdığını söyleyenler var. bu sebeple denemek istiyorum. sizlerden ricam profesyonel süt pompası kiralayan arkadaşlar hangi markanın hangi modelini tavsiye edersiniz? ve siz nerden kiralamıştınız. yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
Kızlar sıddetle lansınoh elektrklı pompayı tavsıye edeblrm. Fiyatıda 230 kusurdu sanırım

arkadaşlar 3 aylık olucaz kraftın elektrkli sağma makinesi var Ama sanki güçlü deil kademesini artırdığımda canımı yakıyor hastane tipi ile daha fazla çıkar mı bebeğim emdiği halde kilo alımı az çıktı yetmiyor sanırım ancak sağdığımda 120 geldiği de oluyor anlamadım bu işi ben. Fikirlerinizi bekliyorum.
Ben gecen gun merak edıp hastanedekınden sagıyım dedm bnm kullandgm daha guclu emişli cıktı markası lansinoh tavsıye ederm kademeli emişe sahip ve en gzel yanı canını hıc acıtmıyr

MERHABA kızlar SÜT POMPASI hakkında deneyimlerimi paylaşmak istedim.öncelikle erken doğum yaptım ve bebeğim kuvezde kaldı süt ve emzirme sorunumuz vardı.sütüm azdı ve bebek ememediği için kanalların açılması gerekiyodu.bunun için süt pompası kullanmaya başladım hastanedeki cihazlardan sağım yapmaya başladım ve sütümün giderek arttğnı farkettim bunun için hastanedeki cihazdan kiralamak mantıklı geldi çnkü vakumları yüksek olduğu için kanalların açılmasını sağladı. ANKARA da BM SAĞLIK Medikal diye bi firmadan cihazı kiraladım.emine hanım var orda emzirme danişmanı okadar yardmcı olduki bi çok cihazları var ve ben hepsni denedim hangisinden memnun kaldysam onu kiraladım.benim kiraladığım marka BABYVACC .Zaten hastanede kullandğm cihazda buydu.buradan başka anneler de faydalansın istedğim için numara yazıyorum. 0532 382 66 28 ANKARA DA isterseniz eve kadar getiriyorlar.

Back