kiralananlar profesyonel hastane tipi oluyor. ve satın almak istesen 1250 ytl. kiralama haftalık 35 aylık 110 idi sanıyorum. ilk kiralamada sana özel göğüs aparatı veriyorlar 40 lira birde eve getirirlerse 20 lira yol parası alıyorlar.
bende gögüs pompası kiralamak istiyorum.ameda modelini kiraladıgınız yerin tam adresi nedir?nasıl ulaşılabilir?Ankarada oturuyorum ben.Yardımcı olursanız sevinirim
sütüm azalmaya başladığı için profesyonel bir pompa kiralayarak kullanmak istiyorum. sütü arttırdığını söyleyenler var. bu sebeple denemek istiyorum. sizlerden ricam profesyonel süt pompası kiralayan arkadaşlar hangi markanın hangi modelini tavsiye edersiniz? ve siz nerden kiralamıştınız. yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
sütüm azalmaya başladığı için profesyonel bir pompa kiralayarak kullanmak istiyorum. sütü arttırdığını söyleyenler var. bu sebeple denemek istiyorum. sizlerden ricam profesyonel süt pompası kiralayan arkadaşlar hangi markanın hangi modelini tavsiye edersiniz? ve siz nerden kiralamıştınız. yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
Ben lansinoh u kullanıyorum aslında. Sorun şu ki her zaman sagamiyorum çünkü yalnızım kızım çok huysuz ve yemeğe tuvalete bile firsat vermiyor hep kucağımda. Uyuyunca da ya çok sık uyanıyor ya da ben de yorgunluktan sızıyorum. Hastane tipi olanlar da medela idi galiba adi tam haturlamiyorum o ürün guzel. Konu sahibi ile aynı durumdayiz. Ben de önce azıcık emziriyorum sonra mama veriyorum sutum çok az.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?