hangi kiralık göğüs pompası...

shrylz

Nirvana
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2008
810
628
648
45
sütüm azalmaya başladığı için profesyonel bir pompa kiralayarak kullanmak istiyorum. sütü arttırdığını söyleyenler var. bu sebeple denemek istiyorum. sizlerden ricam profesyonel süt pompası kiralayan arkadaşlar hangi markanın hangi modelini tavsiye edersiniz? ve siz nerden kiralamıştınız. yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

canım ben ameda kullanıyorum dediğin gibi kiraladım gerçekten çok işe yarıyor ve cüzi.öneririm .He bu arada benimki hastane tipi modeli bu..

canım, ben araştırırken yukardaki siteyi buldum. ama çeşitli markalar var. hangisini kiralamak gerekir bilemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
ben sümer a.ş den kiralamıştım. medelanın süt pompalarını kiralıyorlar. yeri koşuyolu medipol hastanesinin çapraz karşısında. web adresi Sümer A.Ş.
şu adresteki ürün geliyor.

ben pompadan memnun kaldım. başka elektirikli pompa kullanmadığım için kıyaslama yapamam ama benim işimi gördü.

Son düzenleyen: Moderatör:
kiralananlar profesyonel hastane tipi oluyor. ve satın almak istesen 1250 ytl. kiralama haftalık 35 aylık 110 idi sanıyorum. ilk kiralamada sana özel göğüs aparatı veriyorlar 40 lira birde eve getirirlerse 20 lira yol parası alıyorlar.

kiralananlar profesyonel hastane tipi oluyor. ve satın almak istesen 1250 ytl. kiralama haftalık 35 aylık 110 idi sanıyorum. ilk kiralamada sana özel göğüs aparatı veriyorlar 40 lira birde eve getirirlerse 20 lira yol parası alıyorlar.

amedanin elektriklisini 399a gormustum almak daha ucuza geliyor o zaman,tabi profesyonelle ayni verimi vermez herhalde

yukarıda verdiğim sitede, aylık ücret 85 tl. ilk alışta 20 tl lik bir aparat alıyorsun.sonraki aylar yalnız 85 tl. pompanın sana ulaşım ücreti firmaya ait. ancak kullanımın bittikten sonra iade sırasındaki kargo müşteriye ait canım.

ben ameda kiraladım haftalık 35,15 günlük 55,aylık 85 fiyatı ,aparat 20 tl birkereye mahsus alıyorsun senin oluyor,Kendin gidipte alabiliyorsun onlar gönderirse bi 20 tl daha alıyorlar ..aynı şekilde geri verirkende onlaar gelip alırsa 20 tl ödüyorsun.Başka sorunuz var ise yardımcı olabilirim Ayrıca çok işe yarıyor..

bende gögüs pompası kiralamak istiyorum.ameda modelini kiraladıgınız yerin tam adresi nedir?nasıl ulaşılabilir?Ankarada oturuyorum ben.Yardımcı olursanız sevinirim

bende gögüs pompası kiralamak istiyorum.ameda modelini kiraladıgınız yerin tam adresi nedir?nasıl ulaşılabilir?Ankarada oturuyorum ben.Yardımcı olursanız sevinirim

arama motoruna anne sütü pompası yazın cıkan sitede ücretler cok uygun haftalık 25 diyorlar ben 60 kiralamıştım epey pahalıymışş :) amedanınki süper güzel sonrasında medala aldım ben aynı performans yoktu sütümde cok az sagamıyom artık

kızlar ben kiralamamıstım aldım ama kesinlikle AVENT diyorum medela yı kullandım acaip acıttı ve yara yaptı avent masaj yapıo aynı bebek emişi gibi hızınıda kendin ayarlıyorsun süper yani dediğim gibi tek gecerim AVENT :dance::teytey:

sütüm azalmaya başladığı için profesyonel bir pompa kiralayarak kullanmak istiyorum. sütü arttırdığını söyleyenler var. bu sebeple denemek istiyorum. sizlerden ricam profesyonel süt pompası kiralayan arkadaşlar hangi markanın hangi modelini tavsiye edersiniz? ve siz nerden kiralamıştınız. yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

bende ilkinde ameda kullanmıstım

Merhabalar ben Ankara Medicana hastanesinde doğum yaptım.Kızım prematüre olduğu için hastane tipi bi cihaz kiralamam gerektiğini söylediler ve bi çok uğraşı sonrasında bizzat hastanede kullandığım Ameda marka metal gövdeli süt pompasını kiraladım ve 2 aydır kullanıyorum. Hastanede kullandığım diyorum çünkü dışarıda satılanlar doğum sonrası süt kanallarının açılmasında yeteri kadar verimli olmuyor bunu bizzat kendimde gördüm. Diğer şehirlerde şubeleri varmı bilmiyorum ama Ankarada 5412464466 numaradan kiralayabilirsiniz inanın çok memnun kalacaksınız çok memmunun kızımın kilosu şu an çok iyi :)

Merhaba bayanlar, benim oğlum 2,5 aylık. Sadece 1 ay süt anne sütü emdi sonra 1 numara mamalara başladık. Doymadığını hissettim ikisini bir arada veririm diye düşündüm ama mamaya başlayınca biberonun da etkisiyle anne sütünü yani emmeyi bıraktı, artık hep biberon istiyor. Bende sütümü sağıp biberonla veriyim diye düşündüm ve süt pompası kiralamaya karar verdim, henüz kiralamadan size sormak istedim, bebeğim emmeye emmeye göğüslerim artık dolmuyor, doğum öncesi haline döndü, küçüldü ama sıktığımda ikisinden de hala süt geliyor, tamamen kesilmeden kiralama yapsam eskisi gibi göğüslerim dolar mı, tekrar sütüm çoğalırmı? Bebeğime verecek kadar sütüm gelir mi? Benim amacım bebeğimi doyurmaktan çok anne sütündeki faydalı bileşenleri alması, bağışıklık sistemini geliştirmesi artık. Hiç anne sütü almadan büyüsün istemiyorum. Böyle bi durum yaşayan varmı aranızda? İşe yarar mı?

Y Yavrusum . Burda da kullananlar bahsetmis
Ben lansinoh u kullanıyorum aslında. Sorun şu ki her zaman sagamiyorum çünkü yalnızım kızım çok huysuz ve yemeğe tuvalete bile firsat vermiyor hep kucağımda. Uyuyunca da ya çok sık uyanıyor ya da ben de yorgunluktan sızıyorum. Hastane tipi olanlar da medela idi galiba adi tam haturlamiyorum o ürün guzel. Konu sahibi ile aynı durumdayiz. Ben de önce azıcık emziriyorum sonra mama veriyorum sutum çok az.

Back