• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Hangi Kesim Daha Dolgun Gösterir yardım!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi ela
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
E

ela

Ziyaretçi
arkadaşlar haftasonu saçlarımı kestircem ama dökülmekten azaldılar artık bilen bilir dökülme problemimi ,bende düşündüm saçım zaten röfleli yarıya geldi kumrallarım belimde o kadar cansız mat kuru ki uçları da sivrileşti, söyle hangi model kestirsem daha gür gösterir katlı kesim daha az yapar, hepsi aynı boyda küt ve omzumda kestireyim kahküllerimde var nasıl olur sizce.:kahve:

düz küt kesim her zaman sacı oldugundan gür gösterir cnm..tavsiye ederim..

demi canım bende öyle düşünüyorum fikrin için saol.

daha kestiremedim saçlarımı yaa:(
başka fikirleri olanlarda yorum yapsın lütfen.

kisa_sac_modelleri215.jpg

60.jpg

bu resim biraz küçük ama idare et canım
umarım bu resimler fikir sahibi olmana yardım eder a.s.

düz kesim bencede canım. yani şöyle aslında arkada kat olmasın ama sadece ön kısımda olabilir.

bence ensende olacak şekilde kısa kestir böyle biraz da dalgalı gözükür bende de aynı problem vardı ve bu kesimi denedim çok işe yarıyor acayip gür ve sağlıklı saçlara sahip olunuyor. şiddetle tavsiye ederim canım.kestirdilkten sonra önemli olan 2 günde bir yıkanman ve saç tipine uygun krem kullanmalısın. dökülmeye önerebileceğim birşey var: çam terebentin... bu, tüm eczanelerde bulunuyor, pahalı da değil. her banyoya girdiğinde şampuan yerine bunu kullanırsan çok faydasını göreceksin... ayrıca çok da parlak gösteriyor.... bunu mutlaka kullanmalısın. kokusu çok çok güzel değil ama uyguladıktan sonra saçına çok az da krem sürerse işte sana mükemmel saçlar =)

fikirleriniz için saolun arkadaşlarrrr ama saçımı çok kısa kestirmicem omzumda düşünüyorum alışkın değilim kısa kesime ama youthanasia resimler çok hoş ama cesaret işi.
denyo ,ne terebentinler ampuller denemedim ki olmuyor dökülmesi tamamen kesilmiyor.

fikirleriniz için saolun arkadaşlarrrr ama saçımı çok kısa kestirmicem omzumda düşünüyorum alışkın değilim kısa kesime ama youthanasia resimler çok hoş ama cesaret işi.
denyo ,ne terebentinler ampuller denemedim ki olmuyor dökülmesi tamamen kesilmiyor.

saç dökülmesi irsi mi?

hayır canım kesinlikle değil saçlarım onca dökülmeye rağmen yinede iyi,çeşitleri var tabi benimki de diyetten sonra oldu ama yeni çıkan dolu saçlarım var birde dökülmem dursa.

Back