• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama hangi kahve?

belle8

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2012
2.113
3
0
Erzurum
bayanlar bu renk ne sizce? $sophia-bush_1477.jpg

sıcak çikolata ve aralarında ınce ınce röfle var sankı

kestaneye de benzıor bu.çikolata kahveden bıraz daha koyudur kestane ama yansımadan tam anlayamadım...saçların kızılsa kestane tutar çünkü biras koyu bı renk.çikolata kahve de tutar ama 2. boyada fılan tam oturur.

siyah gibi olmaz değil mi canım.siyah olmasından korkuyorum kahvelerçok koyu tutuyor .

bronz kahvede olabılır benımıstedıgım de buna benzıyo kamera ısıklarından daha bı parlak duruyo sac burda ıkı renk yok

bilmiyorum arada balyaj yada röfle var galiba ama benim istedğim aşağı yukarı bu renk .

eskiden boyadığım bir renk, sıcak çikolata yada çikolata kahve boyarsan biraz akınca böyle olur. $sıcak çikolata.jpg

şu an kızılım bu renge dönüştürmeye çalşıyorum direk sıcak çikolata yapsam tutar mı acaba ?

canım google dan ara sıcak çikolata saç rengi dıye tam bu renk göreceksin ilk boyamadan 20 gun sonra tekrar aynı renge bıyarsan cuk dıye oturacaktır renk :16:

Kızlar benimde yardımınıza ihtiyacım var.. saçlarım koyu kahve boyalı bi altı ay once falan boyamıştım. bugun gittim syossun cikolota kahvesini aldım saçlarım tutarmı bu rengi acaba nası olur. bide tavsiyeyle %9 luk oksidan aldım içine koysam daha iyi acar diye düşündüm tavsiyeyle tabiki.. sizce nası olur :( tutarmı bu renk.?

sıcak çikolata boyalar her markada farklı farklı tutuyor haberiniz olsun çoğuda siyaha yakın oluyor ben az önce nevacolor6.35 çikolata karamel boyadım tam renk tuttu aynısının olcağını düşünmüyordum bile koyu olcak derken boya markalarında renk tutturmasında en iyisi sanırım nevacolor birde palette diğerleri çok koyu oluyor sizde bence nevacolor sıcak çikolata alın tam bu renk tutucakdır
$B635.jpg $6_77SICAKCIKOLATA.jpg

biri benim boyadığım renk 6.35 size tavsiyemde 6.77 sıcak çikolata

sıcak çikolata boyalar her markada farklı farklı tutuyor haberiniz olsun çoğuda siyaha yakın oluyor ben az önce nevacolor6.35 çikolata karamel boyadım tam renk tuttu aynısının olcağını düşünmüyordum bile koyu olcak derken boya markalarında renk tutturmasında en iyisi sanırım nevacolor birde palette diğerleri çok koyu oluyor sizde bence nevacolor sıcak çikolata alın tam bu renk tutucakdır
Eki Görüntüle 359835 Eki Görüntüle 359834

biri benim boyadığım renk 6.35 size tavsiyemde 6.77 sıcak çikolata

bunu deneyeyim o zaman ben .

siyah gibi olmaz değil mi canım.siyah olmasından korkuyorum kahvelerçok koyu tutuyor .

koyu kestane fılan sıyaha yakın olur ama açık kestane nispeten daha açık.ama arkadaşların dediği gbi çikolata kahve de olabılır.pınar altuğun yenı saç rengıne benziyor o da çok hoş

Kızlar benimde yardımınıza ihtiyacım var.. saçlarım koyu kahve boyalı bi altı ay once falan boyamıştım. bugun gittim syossun cikolota kahvesini aldım saçlarım tutarmı bu rengi acaba nası olur. bide tavsiyeyle %9 luk oksidan aldım içine koysam daha iyi acar diye düşündüm tavsiyeyle tabiki.. sizce nası olur :( tutarmı bu renk.?

evet aynen %9 oksidan saçı koyultmuyor bende öyle kullandım çikolata kahve boyayacaklar numaraların 6 dan sonra olmasına dikkat edin orta bir renkdir yani koyuyada açığada dönüşü olucak renk numaralarıdır syoss unda çok koyu olucağını düşünmüyorum

Back