Hangi Havayolu şirketi?

Amor-a

Nirvana
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2009
7.163
8.018
723
Ağustosta uçakla seyahat yapmam gerek. Fiyatlara baktım THY tercihimdi ama çok pahalı pegasus atlas onur bunlar nasıl bu firmaları kullanan var mı? Bir de promosyonlar fiyat indirimleri oluyormuş bilgisi olan varsa yardımcı olurmu? İç hatlar seferi yapacağım. İstanbula gidiş dönüş.Benim için önemli değilde bir arkadaşta gelecek ona söz verdim en uygun fiyata ayarlamaya çalışacağıma ondan araştırıyorum.

benim bulduğum en uygun havayolu şirketi sunexpressti. thy ile ortak uçuyo zaten. uçakları büyük çok sarsmıyor. varolan fiyatların en uygunu vs

Pegasus aldım son ana bıraktım. Neyse sonrada yapacagım gibi ucak seyehati hangisi olursa artık. Sunexpress de baktım ozellikle yer olmadı.

insanın ayağı yere basıcak diyenlerdenim çok mecbur kalmadıkça zamanım kısıtlı değilse illaki karayolunu tercih ederim..ama pegasus iyi bir şirket memnun kalmışsındır.en iyisi olsa nolur allah aşkına..havada binlerce fit yükseklikte kuş misalisin kaçacak yerin yok aman mazallah... ayy bak gerildim o ambiyansı düşündükçee :bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…