Gelinlik Modelleri Hangi Gelinlik ?

kınamda streplez giydim bin pisman oldum.en güzeli askı olması.oynarken falan problem oluyor ya..
gelinşiğim askılıydı ve 1.yi bayıldım bende coookk hosssssss

3 numara cok güzel
1.nin beli garip duruyor :26:

Son düzenleme:
2. bence.. straplezı kontrol etmek zor oluyor oynarken, 1.nın de goğüs kısmını begenmedım...

1.model güzel cnm ama 2.önü daha güzel diktireceksen 2 sini birleştirip bir model çıkartabilirsin
1.olanın arkası 2.olanın önü güzel
straplez gelinlik zayıflara oluyor ben çok zayf olduğun halde tercih etmiştim herkes çok beğenmişti ama rahatlık açısından kollu daha iyi oluyor oynarken fln rahat edememiştim ki çok sıkı ve düşmesi imkansızdı.

3 mukemmel

boyun cok uzun degeılse ve zayıfsan mutlaka tercıh etmelısın

3 mukemmel

boyun cok uzun degeılse ve zayıfsan mutlaka tercıh etmelısın

sağolun kızlar gittigim yer zayıf oldugum için straplez iyi durmaz yakada dantel detayı daha toplu gösterir dedi 1.69 50 kiloyum ama bende sizler gibi düşünüyorum ..

Ben de çok beğendim ilk gelinliği

2............................. :))

2. bence.. straplezı kontrol etmek zor oluyor oynarken, 1.nın de goğüs kısmını begenmedım...

3 numara cok güzel
1.nin beli garip duruyor :26:

kınamda streplez giydim bin pisman oldum.en güzeli askı olması.oynarken falan problem oluyor ya..
gelinşiğim askılıydı ve 1.yi bayıldım bende coookk hosssssss

bende 1in arkasını cok begendım bel ve etek kısmını toparlayacak biyer bulursam 1 ve 2 yi birleştirmeyi düşünüyorum dantel örneklerinin gelmesini bekliyorum kızlar dikildiginde de paylaşıcam inş
teşekkürler hepinizee

çok güzel bi model canım gönlüne göre olsun inş.. kırık beyaz olmalı bencede ve tasları azaltılınca cok daha kibar sade bi hal alıcak güle güle giy

1. modeli çok beğendim ama belindeki kemer bence fazla,gelinlik mankene de oturmamış.O tarz bi gelinlik denemediyseniz denemeden diktirme işine girmeyin çünkü o modelleri ancak geniş omuzlular kaldırabiliyor ben de öyle bi model beğenmiştim sayısız denedim benzerlerini yakışmadı.2. model pierre cardin zaten diktirseniz de maliyet aynı olacak.kumaş kalitesinden emin olursunuz pierre cardinden alın derim yanlış hatırlamıyorsam 1600tl civarıydı. geçen sezonun ürünü belki indirim bile vardır. ayrıca kiralayan yerler de var.3. model çok klasik, bence artık her straplez gelinlik aynı. çünkü herkes giyiyor gözler alıştı ve gelinlikte askı hem rahatlık hem estetik açısından çok şey değiştiriyor.

çok güzel bi model canım gönlüne göre olsun inş.. kırık beyaz olmalı bencede ve tasları azaltılınca cok daha kibar sade bi hal alıcak güle güle giy

saol tatlım inş dün görüştüm anlaştık başındaki tas modeli için çarsamba satın aldıgı yere gidicz beraber beyenicz

tşk canım :)) genel kanı sanırım 1. modelin gögüs yüksekliginin hoş görülmediği :)

haberlerini bekliyoruz ozamannn

bugün gidip aldık aksesuarımızı çeşit çoktu ama hiç birini beyenmedim irtek aldıgım yakındı kötü değil ama aynısına çok yakın bekliyrdm birazcık yakın gzelde ama inş hoş durur yaa aksesuarla düğündn önce bi gidip kuaforume göstricm bakalım nasıl durck başımda

ne tatlı heyecanlar bunlar ya allah gönlüne göre versinn inş iyi durur gerci zamanın var yine arastırma içinde olursun belki daha cıkar karsına cnm

bende gelinlikcime gittim bana 2. modele yakın daha rahat oldugunu söyledigi bir model önerdi , sanırım bu süreci sevdigimden karar vermeyi uzatıyorum sürekli

Eki Görüntüle 974259

canım bunun ön kısmının resmi var mı merak ettim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…