- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.853
- 698
- Konu Sahibi chitlenbiq
-
kesinlikle ve kesinlikle 1.gelinlik.
bayıldım o gelinliğe ben.
3 mukemmel
boyun cok uzun degeılse ve zayıfsan mutlaka tercıh etmelısın
1.model güzel cnm ama 2.önü daha güzel diktireceksen 2 sini birleştirip bir model çıkartabilirsin
1.olanın arkası 2.olanın önü güzel
straplez gelinlik zayıflara oluyor ben çok zayf olduğun halde tercih etmiştim herkes çok beğenmişti ama rahatlık açısından kollu daha iyi oluyor oynarken fln rahat edememiştim ki çok sıkı ve düşmesi imkansızdı.
Ben de çok beğendim ilk gelinliği
2............................. :))
2. bence.. straplezı kontrol etmek zor oluyor oynarken, 1.nın de goğüs kısmını begenmedım...
3 numara cok güzel
1.nin beli garip duruyor :26:
kınamda streplez giydim bin pisman oldum.en güzeli askı olması.oynarken falan problem oluyor ya..
gelinşiğim askılıydı ve 1.yi bayıldım bende coookk hosssssss
verdim 2 yıl önceden tatlımplerinli gelinlik sadece üzerindeki taslarda azalma oluck ve kırık beyaz istiyorum gelinliğimi okadar bayılıyorum bu modele görüşem yapıcm yalnız bu hfta sonu daha yapmadım umarım güzel dikerlr
çok güzel bi model canım gönlüne göre olsun inş..kırık beyaz olmalı bencede ve tasları azaltılınca cok daha kibar sade bi hal alıcak güle güle giy
tşk canım :)) genel kanı sanırım 1. modelin gögüs yüksekliginin hoş görülmediği :)1 numaralı gelinlik ama önünü beğenmedim ben.
saol tatlım inş dün görüştüm anlaştık başındaki tas modeli için çarsamba satın aldıgı yere gidicz beraber beyenicz
tşk canım :)) genel kanı sanırım 1. modelin gögüs yüksekliginin hoş görülmediği :)
haberlerini bekliyoruz ozamannn
Kızlar iki model arasında kaldım karar veremiyorum görüşlerinize ihtiyacım varsiz olsanız hangi modeli seçerdiniz ( veya hiçbirinimi:=) )
1
Eki Görüntüle 952379 Eki Görüntüle 952380
zayıf olanlar straplez yerine askılımı seçmeli, tecrübeli arkadaslardan ekstra yardım bekliyorum :44:
ne tatlı heyecanlar bunlar yaallah gönlüne göre versinn inş iyi durur gerci zamanın var yine arastırma içinde olursun belki daha cıkar karsına cnm
bende gelinlikcime gittim bana 2. modele yakın daha rahat oldugunu söyledigi bir model önerdi , sanırım bu süreci sevdigimden karar vermeyi uzatıyorum sürekli
Eki Görüntüle 974259
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?