- Konu Sahibi chitlenbiq
-
en alttaki çok hoşKızlar iki model arasında kaldım karar veremiyorum görüşlerinize ihtiyacım varsiz olsanız hangi modeli seçerdiniz ( veya hiçbirinimi:=) )
1
Eki Görüntüle 952379 Eki Görüntüle 952380
2
Eki Görüntüle 952381 Eki Görüntüle 952382
3
Eki Görüntüle 952383
zayıf olanlar straplez yerine askılımı seçmeli, tecrübeli arkadaslardan ekstra yardım bekliyorum :44:
Bunlar arasında ilki en iyisi. Merak etmeyin, gelinlikçilerin çok büyük çoğunluğunun başarabileceği bir model. Yalnız etek ucuna 2.deki gibi dantel döndürme fikri bence yanlış. Etekte böyle incecik danteller kullanılmasını yanlış buluyorum. Ya aşağıdaki gibi dönüldüğüne değecek bir dantel dilim koysunlar, ya da düz kalsın. Diğerine ne gerek var. Estetik bulmuyorum şahsen...
Ya bu gelinlik modeline bayıldım.minenes ne kadar zevklisin...pronovias'ın hangi modeli bu acaba?
Tşk ederim. Pronovias'ın kardeş markası La Sposa'nın Matiz modeli.
hemen bakıyorum canım görmemiştim tşkEğer illa aralarından seçim yapacaksanız 3.model diyorum ama minenes arkadaşın önerdiği tarzda modellerde oldukça güzel ve kullanılacak dantel tül kalite olarak çok önemlifarklı modellerede göz atabilirsiniz çeşit sıkıntısı yaşıyorsanız topigime beklerim bir çok dantelli model mevcut
Kesinlikle 1numara bayıldım
2 numarayı cok beğendim
minenes ilgin için tşk. dikkate alıcam , dikilecek dantel örneklerini görmeden karar vermiycemYoğun bir görüntü oluşturacağını düşünmüyorum ancak bütçeniz burada önemli bir mesele. 2500'ün altında bir bütçe ise o kadar dantelli olacak bir modelde nasıl bir dantel kullanacakları konusunda ciddi endişem olur. Yaptıracağınız dantel şunun gibi ince kordonesiz (lez) kupon dantel olsa gelinlik o kadar hoş durur ki
Bende bir diyorum vucut tipine uygunsa, üç çok klasik bayılcam artık bu dandirik modellerden
1 numara ve 2 numara cok guzel duruyor bence onlar arasinda secim yapmalisin :)
Kızlar iki model arasında kaldım karar veremiyorum görüşlerinize ihtiyacım varsiz olsanız hangi modeli seçerdiniz ( veya hiçbirinimi:=) )
1
Eki Görüntüle 952379 Eki Görüntüle 952380
2
Eki Görüntüle 952381 Eki Görüntüle 952382
3
Eki Görüntüle 952383
zayıf olanlar straplez yerine askılımı seçmeli, tecrübeli arkadaslardan ekstra yardım bekliyorum :44:
ben 3.nomarayı gerçekten çok beğenim canım:)
bence 2.gelinlik on numara süpermiş
tşk
cnm senın düğününde yakınmıs gelinlige karar verdinmi :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?