Gelinlik Modelleri Hangi Gelinlik ?

Ya bu gelinlik modeline bayıldım.minenes ne kadar zevklisin...pronovias'ın hangi modeli bu acaba?

Eğer illa aralarından seçim yapacaksanız 3.model diyorum ama minenes arkadaşın önerdiği tarzda modellerde oldukça güzel ve kullanılacak dantel tül kalite olarak çok önemli farklı modellerede göz atabilirsiniz çeşit sıkıntısı yaşıyorsanız topigime beklerim bir çok dantelli model mevcut

Bende bir diyorum vucut tipine uygunsa, üç çok klasik bayılcam artık bu dandirik modellerden

1 numara ve 2 numara cok guzel duruyor bence onlar arasinda secim yapmalisin :)

hemen bakıyorum canım görmemiştim tşk

Kesinlikle 1numara bayıldım

2 numarayı cok beğendim

minenes ilgin için tşk. dikkate alıcam , dikilecek dantel örneklerini görmeden karar vermiycem

Bende bir diyorum vucut tipine uygunsa, üç çok klasik bayılcam artık bu dandirik modellerden

1 numara ve 2 numara cok guzel duruyor bence onlar arasinda secim yapmalisin :)

kızlar yorum yapan yardımcı olan tüm arkadaslara teşekkür ederimm modaevine gittigimde de değişmezse 1 ve 2. modelleri birleştirmeye karar verdim.. 1 haftam daha var yinede arastırmadayım

ben 3.nomarayı gerçekten çok beğenim canım:)

tşk
cnm senın düğününde yakınmıs gelinlige karar verdinmi :44:

verdim 2 yıl önceden tatlım plerinli gelinlik sadece üzerindeki taslarda azalma oluck ve kırık beyaz istiyorum gelinliğimi okadar bayılıyorum bu modele görüşem yapıcm yalnız bu hfta sonu daha yapmadım umarım güzel dikerlr

Eklentiler

• $561858_340542039366595_1201093534_n.jpg
    34,2 KB · Görüntüleme: 79
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…