Gelinlik Modelleri hangi gelinlik modeli daha güzel?

hangi gelinlik modelini beğendiniz?

• Ankete Katılan
    67

ben de ikisi arasından bunu beğendim ancak dikebileceklerinden emin değilim. ipek organze olduğunu da sanmıyorum ayrıca, ipek organze daha kalın bir organze türü, bu ise nerdeyse tül kadar ince ve alttaki katları gösteriyor. normalde kat kat etek dikerler de, katların gül gibi toplanıp yuvarlandığı kısımlara ne kadar özenirler onu bilemiyorum...

kızlar hepinize teşekkür ederim yorumlarınız için.organizatör arkadaşm bnm kapalı alanda olucak ama sewmıorm oyle topuzlar kabarık gelınlıkler falan..artık daha orta halli bişey bakarım..

bi arkadaşm da ipek organze olmadıgını soylemiş.gelinlikçilerde denemiştm ipek organze aynen boyleydı ıstersen sende bir git bak derim..

o zaman şu iki modelden bi giyp resim eklemek lazım :)

Son düzenleme:
Genelde 2. model beğenilmiş ama ben 1.yi daha çok beğendim. Tabi giyecek olan sensin canım senin içine hangisi siniyorsa onu diktir bence.

Genelde 2. model beğenilmiş ama ben 1.yi daha çok beğendim. Tabi giyecek olan sensin canım senin içine hangisi siniyorsa onu diktir bence.

bende buraya eklerken 1.aklımdaydı ama 2.si değişik bi model diye dşnuordm..bakalım ne seçicem bende bılmıorm :)

ben de 1. yi beğendim.. gelinlik deyince aklıma hep dantel geliyor.. ikinci dümdüz hiç bişeyi yok bence

canım bence organze olanı dikemezler.1.yi tercih et bncee.bide diktirdikten sonrada bizimle paylaşırmısın???

3. cü gelinlik biraz daha güzel fakat,alt kısmı biraz basit geldi,birde straples gelinlikler kalsada piyasadan,çok kötü bir görüntüsü var bence sanki banyodan çıkılmış havlu sarılmış gibi....her an aşaya düşecek gibime geliyor..üst tarafı ince taşlı bir askı olursa daha iyi olacak gibime geliyor....mutluluklar

2.si daha güzel. inşallah gönlüne göre olur tatlım

aminn , teşekkür ederm....

canım bence organze olanı dikemezler.1.yi tercih et bncee.bide diktirdikten sonrada bizimle paylaşırmısın???

tabiki :))

ben straplez modellerden yanayım..eminim begendm modelde öyle oluck..fikir için teşekkr ederm

ikiside cok güzel .....birini kınaya birini dügüne yaptır gitsin boş ver

hehehaha en güzeliiiii

fikir veren tüm arkadaşlara teşekkürleerr......

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…