Gelinlik Modelleri hangi gelinlik modeli daha güzel?

hangi gelinlik modelini beğendiniz?

• Ankete Katılan
    67
tatlım kafanı karıştırmak istemem sırf sorduğun için söylüyorum ben 2. gelinliği beğendim fakat sen bana bakma hangisini beğendiysen onu giy olur mu içine sinsin bir kere giyiliyor

sağolun kzılarrr

acaba dikimi kolay olur mu dıye düşünuorum çünkü sitede detaylı resmi yok..buralarda varmıdır kı acaba bu model pek sanmııorm ama araştrmak lazmm....fikirlernzi söyleyin tabıkı ben mutlu oluorum sağolun hepniz

kırık beyaz bence çok sıradanlaşmaya başladı...gelinlik dediğin bölee bemmbeyaz olmalı ışıll ışıll saflığın masumiyetin rengi olmalı diye düşünüyorrum.2.ci daha uygun.ama sen biraz daha modellere bak derim şekerrimm neler :87: var nelerr :81:

bende bi tuhaflık var galiba ama 1. yi begendim

birtek straplez olması hosuma gitmedi

asil ve romantik bir modelmiş

çok baktm cnm bunları buldm .. aman ne blm deneyıp görmek lazım galıba...

normalde dantelli gelinlikleri severim ben, kendim için de öyle istiyorum ama seçeneklerden 2. model daha güzelmiş.

arkadaşlar ben bir düğün organizatörü olarak olaya el atmak istedim yardımcı olabilmek adına..
gelinlik seçimi mekanınıza uygun olmalıdır mekanla uyulu olan gelinlik güzeldir. mesela açık hava kır düğünü yada havuz bası bir düğünse 2.gelinlik olmalıdır kesinlikleama bir balo salonunda evleniliyorsa 1.olmalıdır. bence mekan gelinlikmakyaj bir bütün olmalı işte o zaman güzel olur. kır düğününde ağır bir gelinlik ağır koyu bir makyaj uyumsuz olur kırdüğünlerinde daha hafif makyaj saçta canlı çiçek uçuş uçuşbir gelinlik...kapalı mekansa topuz saç modeli dantelli ağır modelli gelinlikler vs...

1. diyorum..
gelnlikte fransız danteli hastası olduğum için canım

altaki daha güzel yani 3.

aslında üçünde ayrı güzel birincinin arka kısmını beğendim(yani arka kısma doğru uzunluğunu) ikincinin ise şeklini üçüncünün ise rengini beğendim yani 3ünü böle harmanlayıp bir gelinlik yaptırsan süper olur

Bence 2. gelinlik çok farklı ve modern bir model, 1.modelde hoş klasik bir model ama bence gelinlik daha kabarık olabilir ...

bence de 2.si daha yaşımıza uygun ve daha şık tatlım..Bence rahatlıkla dikebilirler bu onların işi sonuçta ama gene de iyi bir gelinlikçi bulmak gerekiyor.Mavi kemer kısmına da taş yaptırabilirsin veya kemeri kaldırtıp göğüs bitimine taç görünümlü taş çok şık olur tatlım...

2. daha güzel
ama ipek organze ya da fransız danteli arasında seçim yapsam kesinlikle fransız dantelini seçerdim,
zaten iki model birbirinden çok farklı biri kabarık cıvıl cıvılken, diğeri daha sade, düz biraz haksız rekabet oldu:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…