önerileriniz için teşekkürlerr seçimim ilk ayakkabı oldu :) Hem biraz renkli olması hemde rahat olabileceğini düşündüm ve inanılmaz rahat.
Ancak el buketimi henüz almadım.
Evet bende tasarımlarını çok beğeniyorum canım. Hayır gelin koleksiyonu değil, ben biraz renkte olsun istedim. Fotoğraf çekimlerinde güzel oluyor buket ile kombinlendiğinde.
1-2 ay kadar önce trendyolda indirime girdi bazı modelleri. Ben oradan aldm. Rengi krem mat deri. Sim yok canım. Kurdelası da süet.
Divan kundura varmış gelin ayakkabısı yapan. Ben gidip bakamadım ama onlarınkide rahat gelinlikçimde gördüm. Orayada bakabilirsin. Ama biraz renkli birşeyler istiyorsan nr39 derim.
eğer zamanın varsa almak için trendyol ve markafoni de takip edebilirsin.
Çok teşekkür ederim canım cevabına...
Divan kundurayı duydum. Benim aklımda iki alternatif var. Biri nr39 diğeri sanemiko...Sanemikonunkine sanırım aylardır hergün baka baka bıktım :)) Bir de sanemikonun ayakkabıları rahat mı değil mi fikrim yok, ama nr 39 un rahat olduğunu biliyorum. Divanı pek beğenmedim, renkli istiyorum çünkü ben de. Aynı kanıdayım hem fotograflarda güzel çıkıyor, hem de sıradışıNr 39 un kendi sitesinde yeni sezonu var, gelinliğe uygun bişe beğenemedim, dediğim giibi renkli istediğimden gelin serisinden de beğenemedim. Düğün haziranda...olmazsa trendyolu markofoniyi takip edeyim ben de rastlarsam alırım, olmazsa mağazasına bakıcam bi ara ne var ne yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?