Gelinlik Ayakkabısı hangi gelinlik ayakkabısı bir bakın :)

lethe00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2008
20
0
86
Kocaeli
Gelimliğim pronovias domingo modelinde dikiliyor.

Sizce bu 3 ayakkabıdan hangisi?

Eklentiler

• $nr 39.JPG
    15,6 KB · Görüntüleme: 94
  • $nr 39 çay.JPG
    14,7 KB · Görüntüleme: 99
  • $sertaç delibaþ.JPG
    15,9 KB · Görüntüleme: 88
Son düzenleme:
düz krem renk olanı almanı öneririm çünkü ayakkabının önünde taşlar, kurdelalar,çiçekler vs. süsler olunca gelinliğin eteği takılıyor ve düğün boyunca onu çekiştirmekle uğraşıyorsun canım.

bence de renkli el buketleriyle, mor kurdeleli ayakkabı harika olur. Nr 39 u beğeniyorum zaten genel olarak...

önerileriniz için teşekkürlerr seçimim ilk ayakkabı oldu :) Hem biraz renkli olması hemde rahat olabileceğini düşündüm ve inanılmaz rahat.
Ancak el buketimi henüz almadım.

önerileriniz için teşekkürlerr seçimim ilk ayakkabı oldu :) Hem biraz renkli olması hemde rahat olabileceğini düşündüm ve inanılmaz rahat.
Ancak el buketimi henüz almadım.

Canım bişe sorucam...Ben de nr 39 dan alıcam gelin ayakkabımı, henüz almadım. Hem nr 39 un ayakkabıların rahatlığına hem de tasarımlarına bayılıyorum. senin aldığın ayakkabı nr 39' un gelin koleksiyonundan değil gördüğüm kadarıyla değil mi? Mağazadan mı, internetten mi aldın?? Fiyatı ne kadar? bir de rengi krem gibi mi, simli gibi duruyor sanki?

Evet bende tasarımlarını çok beğeniyorum canım. Hayır gelin koleksiyonu değil, ben biraz renkte olsun istedim. Fotoğraf çekimlerinde güzel oluyor buket ile kombinlendiğinde.

1-2 ay kadar önce trendyolda indirime girdi bazı modelleri. Ben oradan aldm. Rengi krem mat deri. Sim yok canım. Kurdelası da süet.

Divan kundura varmış gelin ayakkabısı yapan. Ben gidip bakamadım ama onlarınkide rahat gelinlikçimde gördüm. Orayada bakabilirsin. Ama biraz renkli birşeyler istiyorsan nr39 derim.

eğer zamanın varsa almak için trendyol ve markafoni de takip edebilirsin.

Çok teşekkür ederim canım cevabına...
Divan kundurayı duydum. Benim aklımda iki alternatif var. Biri nr39 diğeri sanemiko...Sanemikonunkine sanırım aylardır hergün baka baka bıktım :)) Bir de sanemikonun ayakkabıları rahat mı değil mi fikrim yok, ama nr 39 un rahat olduğunu biliyorum. Divanı pek beğenmedim, renkli istiyorum çünkü ben de. Aynı kanıdayım hem fotograflarda güzel çıkıyor, hem de sıradışı Nr 39 un kendi sitesinde yeni sezonu var, gelinliğe uygun bişe beğenemedim, dediğim giibi renkli istediğimden gelin serisinden de beğenemedim. Düğün haziranda...olmazsa trendyolu markofoniyi takip edeyim ben de rastlarsam alırım, olmazsa mağazasına bakıcam bi ara ne var ne yok...

Canım rica ederim.
Bende aynen senin gibi düşünerek bu ayakkabıda karar kıldım. Divan kundura çok fazla gelin ayakkabısı. NR39'un gelin koleksiyonu renksiz ama ona göre daha eğlenceli.
Sanemikonun fiyatları abartı pahalı geldi bana. Üstünde resim istemiorum sadece aksesuar olsun dediğimde de aynı fiyatı verdiler. Bu nedenle tutarsız olduklarını düşünüorum.

NR39 un sitesinde çok cici ayakkabılar var:)

fındık kurdela / açık yeşil | Nr39 | El Yapımı Kadın Ayakkabı | Bayan Ayakkabı | Topuklu Ayakkabı | Platform Ayakkabı | Nişantaşı mint yeşili buketle
pamuk / pembe rugan | Nr39 | El Yapımı Kadın Ayakkabı | Bayan Ayakkabı | Topuklu Ayakkabı | Platform Ayakkabı | Nişantaşı
dipdibe kurdela / toz pembe rugan | Nr39 | El Yapımı Kadın Ayakkabı | Bayan Ayakkabı | Topuklu Ayakkabı | Platform Ayakkabı | Nişantaşı pembe çiçekle
arkada hediye / turkuaz | Nr39 | El Yapımı Kadın Ayakkabı | Bayan Ayakkabı | Topuklu Ayakkabı | Platform Ayakkabı | Nişantaşı saks mavisi çiçekle
puantiye / narçiçegi mat | Nr39 | El Yapımı Kadın Ayakkabı | Bayan Ayakkabı | Topuklu Ayakkabı | Platform Ayakkabı | Nişantaşı
bunlar güzel olabilir. Ben 189 tl ye aldım ama ne yazikki 1 hafta sonra biraz daha düştü fiyatı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…