ben gazete okumuyorum .. haberleri de izlemiyorum .. böyle bir şık da yok şıklar biraz yetersiz olmuş .. eşim hepsini okuyo ondan öğreniyorum gündemi kaydirigubbakcemile3
ama yalan haber yapan milleti ayrıştıran , vuruşturan , aşırı olan tüm gazetelere gıcık oluyorum .. bu gaza gelip hiç tanımadan etmeden içlerini nerdeyse bir nefret hissiyle dolduranlara da şaşıyorum doğrusu .. buradaki yorumları okurken bu arkadaşlar hemen seçiliyo maalesef..
birbirimizi beğenmesek de sevelim sayalım , tuttuğumuz tek taraf birliğimiz olsun :içelim: hakikaten insanların birbirini sevmesini istiyorum bu ülkede çocuklarımız huzur dolu bir toplumda büyüsün :Saruboceq:
Hürriyet'te takip ettiğim yazarlar var, o yüzden Hürriyet'i her gün okurum.
posta gazetesi de eskiden çok eğlenceli gelirdi bana, böyle gündemin kıyısından köşesinden geçen, daha eğlendirmeye yönelik bir gazete gibiydi. hoşuma giderdi.
önceden her gün hem radikal hem taraf alırdım, radikal el değiştirince, sayfalarını da rengarenk yapınca, artık sadece taraf..
ama arada ismet berkan, fuat keyman, ahmet insel, mete çubukçu, murat yetkin, akif beki, hakkı devrim için özellikle radikal iki'yi alırım.
taraftan ise şimdilik memnunum murat belge, ahmet altan, yasemin çongar, neşe düzel, mehmet güreli zevkle okurum..