Anket Hangi gazeteleri okuyoruz ?

Hangi gazeteyi okuyoruz ?

• Sabah

OY: 45 26,8%
  • Hürriyet

OY: 62 36,9%
  • Milliyet

OY: 26 15,5%
  • Cumhuriyet

OY: 26 15,5%
    OY: 70 41,7%
  • Takvim

OY: 11 6,5%
  • Güneş

OY: 5 3,0%
  • Akşam

OY: 14 8,3%

• Ankete Katılan
    168
zaman ,milli gazete,vakit okuyorum ayrıca genç beyin okuyorum herkesede tavsiye ederim süper bir dergi

hafta içi internetten hürriyet-milliyet-sabah okuyorum,hafta sonlarıda hürriyet alıyoruz ancak bazen cumhuriyet ve zaman gazelerininde sitelerine giriyorum,farklı görüşlerden yazarları okumak hoşuma gidiyor,kendi görüşüm ne olursa olsun aynı düşünceyi paylaşmayan insanlarında görüşlerini bilmek isterim belki faydalı şeyler olabilir...

türkiyede en çok okunan gazete postaymış,bir programda izlemiştim sebebi de haydar dümen.insanların bilgiye ihtiyacı var dediler.cidden adam fabrika gibi çalışıyo.gençlere öğütler veriyo.
bense en çok sabah ve milliyet okurum

internetten hemen hemen hepsini takip ediyorum...
vatan, cumhuriyet ve pazar günleri de (malum Radikal İki günü) radikali severek okuyorum; çizgileri belli, örtülü gündemleri olmayan, varolan gündemlerini de doktrine etmekte iki yüzlü davranmayan net gazeteler...
sabahtan umur talu;
hürriyet'ten bekir çoşkun ve yılmaz özdil ve hatta ne diyo gene diye ahmet hakan;
milliyetten ece temelkuran;
radikalden perihan mağden, murat yetkin, türker allkan, mehmet ali kışlalı
ve zamandan da J.BENJAMİN TOSHACK'ı:))
düzenli okuyorum...

okuduğum belli bir gazete yok ne dek gelirse okurum
ama cumhuriyet ve vakiti okumuyorum

bendensın, genelde internetten okuyorum haberleri, aklıma estikce alırım gazete. Hiç bir zaman para vermeyeceğim gazeteler Cumhuriyet ve Vakit. Bu kadar fazla yanlı gazetelerden hoslanmıyorum:1closedeyes:

posta ve takvim okuyorum...
sabah gazetesini bıraktım,fırsat buldukça netten hürriyet,milliyet gazetelerini de okurum...

bende zaman gazetesini okuyorum,burada bir bölümü almancadan diger bölümü türkceden yazilmis, güzel oluyor yani..............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…