• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Hangi gazeteleri okuyoruz ?

Hangi gazeteyi okuyoruz ?

• Sabah

OY: 45 26,8%
  • Hürriyet

OY: 62 36,9%
  • Milliyet

OY: 26 15,5%
  • Cumhuriyet

OY: 26 15,5%
    OY: 70 41,7%
  • Takvim

OY: 11 6,5%
  • Güneş

OY: 5 3,0%
  • Akşam

OY: 14 8,3%

• Ankete Katılan
    168
cumhuriyet okuyorum bu aralarda ahmet altan bir gazete çıkarmış onuda karıştırıyorum ama diğer gazeteleride yer yer okurum

30 yıldır hürriyet okurum... Daha çok okunduğunu sanıyordum sonuçlara şaşırdım doğrusu!

Mucuk

İlk anda aklıma gelen gazete isimleri bunlardı.
Unutmuşum kusura bakmayın.
:1hug:
Bende hergün düzenli olarak Posta gazetesini okuyorum. Yazgülü Aldoğan için.
Diğer gazeteleride netten takip ediyorum.

Sürekli okuduğum gazete değil de sürekli takip ettiğim köşe yazarları var.

Hürriyet ( Bekir Coşkun, Yılmaz Özdil siyasi görüşlerini asla kabul etmiyorum fakat okurum ),
Sabah( Nazlı Ilıcak, Emre Aköz, Hıncal Uluç, Umur Talu),
Akşam( Engin Ardıç, Mansur Forutan),
Vatan( Tuğçe Baran,Mine G. Kırıkkanat, Haşmet Babaoğlu) ve
Zaman ( Elif Şafak) Bunun dışında başlığı ilgimi çeken herşeyi okurum.

Cumhuriyet ve Vakit gibi sürekli aynı şeylerden dem vuran kaoscu medyayı ise okumam:kahve:

bencede niye yok anlamadım,trajıda listedeki birçok gazeteye göre yüksek üstelik....Taraflı bir anket olmuş bence.....

zararsız bir ankette bile 'taraflı' tartışması yaratmasanız iyi edersiniz..madem şıklarda yok'zaman'okuyorum diyip geçiniz..
vatan da yok şıklarda..ben taraflı anket demiorum bu yüzden

zararsız bir ankette bile 'taraflı' tartışması yaratmasanız iyi edersiniz..madem şıklarda yok'zaman'okuyorum diyip geçiniz..
vatan da yok şıklarda..ben taraflı anket demiorum bu yüzden

kimin ne dediği beni çokta alakadar etmiyor,ben sadece düşüncemi paylaştım.Zaten bu yüzden burda bulunmuyor muyuz?...

bencede niye yok anlamadım,trajıda listedeki birçok gazeteye göre yüksek üstelik....Taraflı bir anket olmuş bence.....

Taraflı değil canım.
İlk anda aklıma gelen gazete isimleri bunlardı. Şimdi düşündükçe aklıma geliyor öteki gazeteler. Amacım taraf tutmak değildir.
Kucak dolusu sevgiler
Şeniz

cumhuriyet ,hürriyet ,milliyet ,posta gibi gazetelere güvenmiyorum hergün yeni bir yalan haberleri cıkıyor.özellikle bu içinde bulunduğumuz gündemden dolayı insanların inançları ile hiç çekinmeden uğraşıyorlar.ve bizi kendi dinimizden korkutuyorlar.okumak bir yana bu gazetelere kuruş vermem.bence sizde vermeyin şöyle bir düşünün.düşünceniz ne olursa olsun gercekci ve doğru dürüst olması gerekir insanın.....jeyyar

Back