Hangi fritözü kullanıyorsunuz?

çeyiz için fritöz gereksiz diyor çoğu kişi,ben almayı düşünmüyorum bu sebeple.sen de iyi düşünüp karar vermelisin,sonradan pişman olma.eğer evinde kullanıp da alışkınsan o başka tabi.ama hiç kullanmadıysan önce ucuz bi tane alıp pratik olup olmadığını gör.eğer işime yarıyor dersen gidip iyi bi tane alırsın

kızartmayı sevmeyen yoktur sanırım.Ben tefal actifry aldım.henüz kullanmadım iş yerinden arkadaşlarım kullanıyor çok memnunlar.1kaşık yağla 1kilo pişiyor hemde çıtır çıtır dediler.geçen yıllar daha pahalıydı 340 tl aldım.sadece patates deil kabak patlıcan biber tavuk balık köfte kızartılıyo hatta mücver bile kızartılıyo alacaksan tefal al bence

Tefal actifry düşünüorum bnde.Ama bi arkadaş sünger gibi yapıo dedi patatesleri.:43:
Benmde aklıma en cok o yatmıştı oysa ki

merhaba ben 7 senelik evli biri olarak firitözü pek tavsiye etmiyorum açıkçası
sürekli kızartma yapmıyacaksan çok gereksiz inan bende tefalin yağ süzen modellerinden var
sırf yağı süzüyor karartmıyor bulaşık makinasına giriyor diye aldım gerçektende öyle çok memnunum
ama gereksiz kızartma pek yapmıyorum sürekli buzdolabın üztünde duruyor çok kızartma yapıcağım zaman kullanıyorum
arada bir bence kızartma tencereleride iş görür 200 tl vermiştim kaç sene önce
tefalin bir kaşık yağla kızartma yapan firitözünüde tavsiye etmem çook uzun sürede kızartıyor yavaş yavaş döndüre döndüre
bir saatte hepsibuaradyı açın yorumları okuyun karar sizin ayrıca çok pahalı hiç gerek yok

Tefal actifry düşünüorum bnde.Ama bi arkadaş sünger gibi yapıo dedi patatesleri.:43:
Benmde aklıma en cok o yatmıştı oysa ki

Bende var tefal actifry ve çok memnunum hiçte patatesleri sünger gibi yapmıyor çok az yağla hem çok güzel y apıyor hemde çok sağlıklı. Ben tavsiye ederim tek patates değil herşeyi yapıyor tavuk,patlıcan,kabak yani aklınıza gelebilecek herşeyi yapıyor kestane bile pişiriyor :52:

Back
X