Hangi folik asit?

meyremasin

Guru
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2012
2.127
1.230
333
Kızlar 2 aydır folbiol kullaniyorum ama solgar gibi guvenilir markalarinki sanirim daha doğal ve guvenilir. Ama solgarin folik asitini bulamiyorum depolarda yok diyorlar... Baska bir formu varmis direk kandan emilebilen o da 50 tanesi 49 lira. Normal folik asit 100lü 36.5 lira.Aradaki fark çok uçurum. Folbiol 4.5 lira mi neydi doktor yazdiginda odedigim.
Siz hangi isim altinda kullaniyorsunuz öğrenebilir miyim?

Son düzenleme:
Kızlar 2 aydır folibol kullaniyorum ama solgar gibi guvenilir markalarinki sanirim daha doğal ve guvenilir. Ama solgarin folik asitini bulamiyorum depolarda yok diyorlar... Baska bir formu varmis direk kandan emilebilen o da 50 tanesi 49 lira. Normal folik asit 100lü 36.5 lira.Aradaki fark çok uçurum. Folibol 4.5 lira mi neydi doktor yazdiginda odedigim.
Canım ben decavit kullanıyorum.hem.folik asit hem vitamin içeriyor.

Kızlar 2 aydır folibol kullaniyorum ama solgar gibi guvenilir markalarinki sanirim daha doğal ve guvenilir. Ama solgarin folik asitini bulamiyorum depolarda yok diyorlar... Baska bir formu varmis direk kandan emilebilen o da 50 tanesi 49 lira. Normal folik asit 100lü 36.5 lira.Aradaki fark çok uçurum. Folibol 4.5 lira mi neydi doktor yazdiginda odedigim.
Canım ben once ı mom kullanıyordum ıcınde hem folikasit var hemde bebek ve anne vucudu için gerwklı olan tum vıtaminler var saglık ocagındakı ebe ıcerıgıne falan baktı cok begendı muhakak bunu kullan degıstırme dedı bence sende onu kullan sonrada yenı doktorum vinalacimmunitum diye bır ılac verdı aynen o dada bır cok vıtamin ve folık asıt var yanı sadece folıkasır kullanmaktansa bunlardan bırını kullanıp hem vıtamınını hem folıkasıdını almıs olman daha guzel bence

Canım ben once ı mom kullanıyordum ıcınde hem folikasit var hemde bebek ve anne vucudu için gerwklı olan tum vıtaminler var saglık ocagındakı ebe ıcerıgıne falan baktı cok begendı muhakak bunu kullan degıstırme dedı bence sende onu kullan sonrada yenı doktorum vinalacimmunitum diye bır ılac verdı aynen o dada bır cok vıtamin ve folık asıt var yanı sadece folıkasır kullanmaktansa bunlardan bırını kullanıp hem vıtamınını hem folıkasıdını almıs olman daha guzel bence
Evet canm.bende o sekilde bir komplex vitamin daha mantıklı diye düşünüyorum. Tek kararsizligim sentetik olanlar ucuz dogal olanlar baya pahali. Hangisi en sağlıklı ve guvenilir marka acaba diye merak ediyorum. Dedigin.markalara da bakicam.teşekkürler

Evet canm.bende o sekilde bir komplex vitamin daha mantıklı diye düşünüyorum. Tek kararsizligim sentetik olanlar ucuz dogal olanlar baya pahali. Hangisi en sağlıklı ve guvenilir marka acaba diye merak ediyorum. Dedigin.markalara da bakicam.teşekkürler
Canım benımkıler 17₺ bişi ben ozel muaynaneye gıdıyrm hastahane va degıl oyuzden doktorum cok tıtız o konularda sentetıkveya uyduruk oldugunu dusunmuyrm 14. Haftadayız benegın kılo ve boyu gelısımı hep en yuksek degerde ben ılacların etkısı oldugunu dusunuyrm mesela 14. Haftada bebek 8ila 11 cm arası olur dıyor google amca benım bebek 11cm dı yanı ben ılaclarla alakalı oldugunu dusunuyrm ben ılk kızımda sadecw folık asıt kullanmıstım valla pişmanım cok zayıf dogdu kuzum

folio kullaniyrm 40 lira sok olmustm fiyati duyunca bana gore hepsi ayni.daha uygun fiyatta bulursan onu al

folio kullaniyrm 40 lira sok olmustm fiyati duyunca bana gore hepsi ayni.daha uygun fiyatta bulursan onu al
Valla benımkıler 17₺ ya ıkısıde o cıvardaydı 20₺ bıle degıl yanı ılaclarımıda doktor hemsırw ebe gıttıgım herkes aaa guzel kullan bunu dedı bi araştırın kızlar ben memnunum

vinalac immunitum dedigine simdi bakiyorum.internetten 30lusu 32 liraymis canm

Ben hamile değilim ama 3 ay onceden baslayin dedigi icin yazdi doktor. Yinede kullanabiliirm heralde degil mi komplex olanlari Babysmom Babysmom @dilekylmz22
bende degilm canim folio kullanirken kaldim ama kimyasl oldu.ya ben pek arastrmiyrm bana gore hepsi ayni hepsi kimyasal iceriyo.bide her dr hangi firmayla calisiyosa onunkini veriyo canim.bana yazdgi recete kodunun ustunde bile folionun amblemi vardi dusun yani.sen genede dr na danis dr daha iyi bilir

decavit n kadar peki hnmlarrr

bende degilm canim folio kullanirken kaldim ama kimyasl oldu.ya ben pek arastrmiyrm bana gore hepsi ayni hepsi kimyasal iceriyo.bide her dr hangi firmayla calisiyosa onunkini veriyo canim.bana yazdgi recete kodunun ustunde bile folionun amblemi vardi dusun yani.sen genede dr na danis dr daha iyi bilir
Anladm canm. Evet haklisin tabi ticari boyutu da var sonucta işin..

Bende folio kullanıyorum memnunum gayet. Decavit de güzel ama çok büyük olduğundan yutamiyorum.

fiyatlar canlar recetesiz...

Back
X