Mutfak Dekorasyonu Hangi fissler?

Yok canım bernardodan almayacağım zaten,sadece boyu yeterli midir diye bir daha bakma fırsatım oldu. Bernardo baya pahalı satıyor. Yalandan 75 tl cek veriyorlar ama o çekle bile pahalıya geliyor.

ben büroteknikten aldım comfort 4,5'tan, bugün kargom geldi. garanti belgesi falan var, sapasağlam. öneririm valla uygun fiyata hem de :)

canım fissler düdüklü tencerenin özelliklerinin yazdığı güzel bir site buldum. okuyanlara faydalı olabileceğini düşünüyorum.
....

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba hanımlar :KK3: fissler düdüklü tencere almayı düşünüyorum ancak modeli konusunda kararsızım. Açıkcası farklarının ne olduğunu da pek anlamış değilim :KK17: vitaquick blue point fiyat olarak en uygunu sanırım. Zaman göstergesi yok diğer farklarını cözebilmiş değilim. Gösterge çok önemli midir? Premium ile edition modellerinin tek farki zamanlayıcı mı mesela ? Kullanan ya da araştıran arkadaşların fikirlerine ihtiyacım var :26:
merhaba canım. tek farkı zamanlayıcısı değil tabikide. ben size aradaki farkı rahatça anlamanıa yardımcı olacak bir link bırakıyorum. herkesin aklında soruya gerçekten çok güzel cevap vermişler. umarım ihtiyacı olanlara faydalı olur.
...

Son düzenleyen: Moderatör:
X