Hangi elektrikli şofbeni tavsiye edersiniz?

nil35

Nirvana
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2007
117
2
623
İzmir
Arkadaşlar elektrikli şofben almak istiyoruz ama bu yıl dogal gaz gelicekmiş siteye nasıl bir şofben alayım yardımcı olurmusunuz...

Son düzenleme:
cnm benimki bosch marka ama hiç memnun deilim alalı 6 ay oldu kaç kez servis geldi bu gidişle komple deiştircem gibi...
anneminki arçelik yılardır kulanır çok memnunduk bikere bile bozulmadı:)

Doğal gaz geliyorsa neden elektrikli şofben alacaksınız ki?
Doğal gaz elektrikten çok daha ucuz ve kullanışlı. Şofben yakma derdi yok. Musluğu açınca otomatik olarak yanıyor, kapatınca da sönüyor. Bence biraz daha sabredin ve ECA kombi alın.

biz dün aldık demirdöküm 65 lt lik olanı koçtaşta 310 lira en ucuz oradaydı montaj nakliye içinde etrafımdaki herkes demirdöküm kullanıyor herkes memnun

Doğal gaz geliyorsa neden elektrikli şofben alacaksınız ki?
Doğal gaz elektrikten çok daha ucuz ve kullanışlı. Şofben yakma derdi yok. Musluğu açınca otomatik olarak yanıyor, kapatınca da sönüyor. Bence biraz daha sabredin ve ECA kombi alın.

doğal gaz çalışmaları yeni başlıyor 1yılı bulur diyorlar en çabuk nisanda gelmeye başlarmış.zaten benim sordugum şofben doğalgaza geçiyormuş onun için sordum arkadaşlara tüm cevaplıyan arkadaşlarada çok teşekkür ederim.
arçelik kaç litrelik canım 60 litrelik varmış birde demirdökümde takılı kaldım ya arçelik veya demirdöküm kullananlar arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim..

Son düzenleme:
Back
X