Hangı egzerız programı?

EceCigdem

Kalbimin prensine bir prenses..
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2014
3.455
3.925
30
Merhabalar ben kılo vermek ıstıyorum 1.63 cm boyundayım ama neredeyse 80 kılo bıle olabılıyorum özellikle gobegım ve yanlarım hamıle gıbı cok yaglandı. Evden de pek çıkamıyorum evde yapabılecegım düzenli bır program tavsiye edebilir mısınız ? İnternetten bakarak yaomaya calıstım amz bır suru vıdeo var sonucta o yuzden bılgı almk ıstedım

Merheba EceCigdem EceCigdem leslie nin videolarini yapabilirsin gercekten cok guzel terletiyor 1 ay kadar yaptiktan sonra fitness blender'in videolarina gecin onlar cok agir ben bir donem yapmistim cok ise yaramisti. Birde kendinize guzel bir beslenme programi olusturursaniz veririsiniz insallah

Merheba EceCigdem EceCigdem leslie nin videolarini yapabilirsin gercekten cok guzel terletiyor 1 ay kadar yaptiktan sonra fitness blender'in videolarina gecin onlar cok agir ben bir donem yapmistim cok ise yaramisti. Birde kendinize guzel bir beslenme programi olusturursaniz veririsiniz insallah
Leslıe yı denedım ama cok sıkıcı geldı revoflex xtreme egzersız aletı aldım onunla mekık cekıyorum yarım saat sımdılık insallah işe yarar

Kilo vemre isi cok zor ya bende cebellesiyorum vermeye calistikca aldim 75le hamile kaldim 99la doguma gittim 8 ay icinde tekrar 72ye indim ama simdi 79um:KK43:

Kilo vemre isi cok zor ya bende cebellesiyorum vermeye calistikca aldim 75le hamile kaldim 99la doguma gittim 8 ay icinde tekrar 72ye indim ama simdi 79um:KK43:
Bende 72 ıle hamıle kaldım 82ılr dogum yaptım 73 e kadar dusmustum ama sonra tekrar 79 a cıktım sımdı tekrar ıkıncı cocuk ıstıyorum ama acıl kılo vermem lazım o yuzden bende elımden geldıgınce hızlı kılo vermek ıcın bırseyler yapmaya calısıyorum bakalm

Bende 72 ıle hamıle kaldım 82ılr dogum yaptım 73 e kadar dusmustum ama sonra tekrar 79 a cıktım sımdı tekrar ıkıncı cocuk ıstıyorum ama acıl kılo vermem lazım o yuzden bende elımden geldıgınce hızlı kılo vermek ıcın bırseyler yapmaya calısıyorum bakalm
Iyi sen cok almiyormussun gebelikte insallah biran once verirsin
Canım benım bel kemerım ve kremım var suruyorum hıc agrı bıle yapmıyor zorlanmıyorım yank halbukı kocaman bır gobegım var ama kemerle kolaylasıyor
Yok zorlanmandan dolayi degil isinmadan baslarsan yag yakimi gec basliyormus ondan

Nasıl bir spor istiyorsun hareketli mi? Cardio şeklinde ağırlıkla çalışılan daha spor tadında bir şey mi yoksa dans gibi hem eğleneyim hem sıkılsşayım gibi mi?

Baslangic olarak pilates yapabilirsiniz aslinda, bel bolgesindeki yaglari etkili bir sekilde yakiyor. Ben gecen yil bir ay boyunca nerdeyse her gun yapmistim gozle gorulur bir fark olmustu. Bunun yaninda ip atlayabilirsiniz, evde kendi yaptiginiz agirliklarla calisabilirsiniz. Duzenli olarak yuruyus yapmaya da ozen gosterirseniz sikinti olmaz diye dusunuyorum.

X