• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Hangi duygu daha güçlü?

hangi duygu daha güçlü

• Ankete Katılan
    90
hırs en güçlü duygudur:smiley-cool:
insanların hırsları için yapamayacakları bişey yok:kahve:

en güçsüz duygu ise güvendir a.s
ne olursa olsun ne kadar güvenebilirsek güvenelim bi an gelir en ufak bir hatayla güvenimiz tam tersine döner hayatta en güvendiğimiz insan hayatta en son güveneceğimiz insan olursengözlerimebaksanab

bütün duygular zamanla unutuluyor ama nefretimiz asla unutulmuyor o kadar güçlü ki ölünceye kadar unutulmuyor

*En güçlü ve inanılmaz duygu,Sevgi'dir............
Herşeyden önce emek ister hemde çok büyük emek....
Bir düşünün bir evlat yetiştirken,taa Anne karnından başlar o muhteşem duyguyu vermeye ve almaya.........
Ve o sevgi uğruna yapılan yada yapılabilecekleri bir düşünün................................................................
Diğer duygular özelliklede kin nefret ,acı,öfke,hırs gibi duygular insanı ne kadar duygudan sevgiden yoksun kılıyorsa Sevgi bir o kadar güzellik sunuyor,sevgiyle gelen bir gülümseme güneşin sıcaklığını veriyor...Ve bir gülücükle ne güzel ve olumlu düşünceler oluşuyor....
Heleki birde sevgi sunulursa ..bundan ötesi olamaz....

Benim hayat felsefem tek cümleye sığar,çok uzun yıllar önce yazmıştım bu sözü...

******Hayat Sevgi demektir,Sevgi sonsuz emektir************
Her daim sevgiyle kalın.a.s.:1rolleyes:

hepsı cesıtlı sebeplerle guclu bence ama sanırım korku nun onune asla gecemıyorsun ayrıca süphe dee

nefret en güçlü duygudur
Diğer duygular çok değişken olabiliyor ama nefret kendi içinde tutarlıdır ve insana çok fazla şeyi yaptırır

kesinlikle nefret diyorum
öyle kötü bir şey ki
insanlara neler yaptırıyor
zaten yaşamımızda çok kez şahit oluyoruz
nedeni olmadan duyulan nefretlere

aşk tabii ki
sayılan diğer duyguların tümünü içinde barındıran başka bi duygu daha var mı

aşk aşk aşk...
nefret benim içimde çok durmaz,hırslı bir insan da değilim.

Back