Hangi Düdüklü Tencere

buzmavileylak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2011
4.767
6.211
Kızlar merhaba düdüklü tencere almak istiyorum kullananlar bilgisi olanlar alanlar hangi markayı hangisini önerirsiniz fissler , Tefal yada baaska bir marka yardımcı olursanız sevinirimmm :)

Ben fissler vitaquick blue point modelini tercih ettim henüz kullanmadım çeyizimde ama düdüklüde en çok önerilen biraz tuzluda olsa fiyatları fissler markasıdır HoppaSonrasında benim içim Tefal, Korkmaz gelir hayırlısı olsun:KK68:

bende uzun araştırmalarım sonucu çeyizim için fissler tercih ettim canım çevremde de kullananlar memnun

Fissler düdüklüde en iyisidir.
Yalnız benim gibi düdüklü tencere kullanmaktan korkuyorsanız kesinlikle Tefal öneririm.
Fissler i çok araştırdım, buhar tammen çıkmadan kapak açılmasına müsade ediyor.
Ama bu sorun tefalde yok, içindeki tüm buharı boşaltmadan açmaya çalışsanız bile açamıyorsunuz.

fissler canım bende fissler tercih ettim çeyizime birkere kullandık ve çok memnun kaldık...........
bende uzun araştırmalarım sonucu çeyizim için fissler tercih ettim canım çevremde de kullananlar memnun
Fissler tercih edersem hangi modeli daha iyi farkları neler inanın hiç bilmiyorum

Yalnız benim gibi düdüklü tencere kullanmaktan korkuyorsanız kesinlikle Tefal öneririm.
Ama bu sorun tefalde yok, içindeki tüm buharı boşaltmadan açmaya çalışsanız bile açamıyorsunuz.

Eğer tefal tercih edersem nutricook dsunuyorum

Bu dedgnz fisslerde de böyle. Lütfn yanlis yönlendirme yapmayalim..

canım fisslerin bütün modelleri iyi aralarındaki farklar pişirme kademeleri bazınlarında exradan buharda pişirme sepetleri fln var fissler düdüklülerinin en önemli özelliği ciddi anlamda zamandan tasarruf sağlaması 50 dakikalık yemeği 15 dakikada pişirdiğini söylüyor kullananlar çalışan biri olarak beni cezbeden tarafıda bu oldu :KK70:

Bu dedgnz fisslerde de böyle. Lütfn yanlis yönlendirme yapmayalim..
Ben yanlış yönlendirme yapmaya çalışmıyorum.
Mesajımda belirttiğim gibi araştırdım, yetkili satıcılarla da görüştüm.
Kendileri markaları hakkında böyle söylüyorlar.
İnternette şikayet sitelerinde araştırırsanız fisslerdeki sorunu gözlerinizle görürsünüz.
Fakat tefalle ilgili bulabileceğiniz sıkıntı, akıl saat bozukluğu ya da çeliğin lekelenmesidir.
Hava ya da su kaçırma, basınç problemleri gibi bir şikayet bulmanız tefalde zordur.

Fissler tercih edersem hangi modeli daha iyi farkları neler inanın hiç bilmiyorum

Eğer tefal tercih edersem nutricook dsunuyorum

Ben şahsen Tefal kullanıyorum, çeyizime almıştım ve çok memnunum.
Tekrar belirteyim, düdüklü tencereden korkan bir insan olarak bu markaya güvendim.
Nutricook oldukça iyi, ben kendi evimde Clipso kullanıyorum.
Anneme de Tefalin bu kadar başarılı olduğunu görünce Nutricook aldık.
O da oldukça memnun.

ben nutricook aldım çeyizime.düdüklü tencereden korkuyorum o yüzden nutricook tercih ettim.ablam kullanıyo çok memnun.fissler hakkında çok bilgim yok.

kızlar bnm düdüklü tencere ile ilgili hiç bilgim yok tefal yada fissler mi almak lazım yani fiyatları ortalama ne kadar

benimkide karaca çeyiz setiyle almıştım bende bilmiyorum nasıl olduğunu daha öncede düdüklü tencere hiç kullanmadım

X