- 25 Haziran 2011
- 4.767
- 6.211
- Konu Sahibi buzmavileylak
Kızlar merhaba düdüklü tencere almak istiyorum kullananlar bilgisi olanlar alanlar hangi markayı hangisini önerirsiniz fissler , Tefal yada baaska bir marka yardımcı olursanız sevinirimmm :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
fissler canım bende fissler tercih ettim çeyizime birkere kullandık ve çok memnun kaldık...........
Fissler tercih edersem hangi modeli daha iyi farkları neler inanın hiç bilmiyorumbende uzun araştırmalarım sonucu çeyizim için fissler tercih ettim canım çevremde de kullananlar memnun
Fissler düdüklüde en iyisidir.
Yalnız benim gibi düdüklü tencere kullanmaktan korkuyorsanız kesinlikle Tefal öneririm.
Fissler i çok araştırdım, buhar tammen çıkmadan kapak açılmasına müsade ediyor.
Ama bu sorun tefalde yok, içindeki tüm buharı boşaltmadan açmaya çalışsanız bile açamıyorsunuz.
Bu dedgnz fisslerde de böyle. Lütfn yanlis yönlendirme yapmayalim..Fissler düdüklüde en iyisidir.
Yalnız benim gibi düdüklü tencere kullanmaktan korkuyorsanız kesinlikle Tefal öneririm.
Fissler i çok araştırdım, buhar tammen çıkmadan kapak açılmasına müsade ediyor.
Ama bu sorun tefalde yok, içindeki tüm buharı boşaltmadan açmaya çalışsanız bile açamıyorsunuz.
fısllerın hangı modelını aldın cnmfissler canım bende fissler tercih ettim çeyizime birkere kullandık ve çok memnun kaldık...........
canım ben vitavit premium tercih ettim...fısllerın hangı modelını aldın cnm
Ben yanlış yönlendirme yapmaya çalışmıyorum.Bu dedgnz fisslerde de böyle. Lütfn yanlis yönlendirme yapmayalim..
Fissler tercih edersem hangi modeli daha iyi farkları neler inanın hiç bilmiyorum
Eğer tefal tercih edersem nutricook dsunuyorum