Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
verdiği renkle ve yapısıyla en begendiğiniz dudak bakım kremi hangisi?
Vichy Oligo Levres Pınk Dudak Bakım Kremi Pembe..bu ürüne bayıldım diyebilirm canım gerckten çok guzel
Blistex, neutrogena ve niveanın bir çok ürününü kullandım. Ama benim dudaklar yine çatladı yine çatladı. Artık yatarken arko nem krem sürüyorum. O sabaha kadar pamuk gibi yapıyor. Ama ben yine yine yine yoluyorum Renk için de bistex in lipe tone güzel. Çok kalın sürmeyince güzel bir rengi oluyor. Ama koyu tenliysen güzel durmaz. Blistex in med plus ı iyi gibiysi ama ben yağlı hiçbir şeyi elimle yiyemediğim gibi o kutudan elime daldırıp sürmekle işkence çektim. Kutuyu direk dudağıma sürüyordum Sonra dudağıma değmeyecek kadar azalınca yani üstten yarım santim bir santim falan kutunun devamı heba oldu gitti. Nivea direkt çöp. Neutrogena ürünlerinin de sadece kokusu güzel.
Şiddetle Burt's Bees Nar özlü dudak balmını tavsiye ediyorum,bir kere kullan kesinlikle vazgeçemeyeceksin..Dudaklarındaki düzelmeyi fark edeceksin hemde ilk kullanımdan itibarenverdiği renkle ve yapısıyla en begendiğiniz dudak bakım kremi hangisi?