Dudak Makyajı Hangi dudak bakım kremi ?

Dudak Bakımı (rujlar, kalemler)
Vichy Oligo Levres Pınk Dudak Bakım Kremi Pembe..bu ürüne bayıldım diyebilirm canım gerckten çok guzel

Vichy Oligo Levres Pınk Dudak Bakım Kremi Pembe..bu ürüne bayıldım diyebilirm canım gerckten çok guzel

içinde minik simler var galiba değilmi hem parlatıcı hem bakım kremi görevini mi görüyor?dayanıklılıgı nasıl..
vichy-oligo-25-levres-01.jpg
vichy-oligo-25-levres-02.jpg
vichy-oligo-25-levres-03.jpg

$nivea.jpeg ben bunu kullanıyorum canım nemlendirici olarak iyi memnunum şu ana kadar başka kullanmadım diğer ürünlerde güzeldir heralde...

neutrogena nın üstüne tanımam süper parası biraz cok gelebilir diger nemlendiricilere istinaden ama deger..

$sp_a0174.jpg

Blistex, neutrogena ve niveanın bir çok ürününü kullandım. Ama benim dudaklar yine çatladı yine çatladı. Artık yatarken arko nem krem sürüyorum. O sabaha kadar pamuk gibi yapıyor. Ama ben yine yine yine yoluyorum :KK43: Renk için de bistex in lipe tone güzel. Çok kalın sürmeyince güzel bir rengi oluyor. Ama koyu tenliysen güzel durmaz. Blistex in med plus ı iyi gibiysi ama ben yağlı hiçbir şeyi elimle yiyemediğim gibi o kutudan elime daldırıp sürmekle işkence çektim. Kutuyu direk dudağıma sürüyordum :KK37: Sonra dudağıma değmeyecek kadar azalınca yani üstten yarım santim bir santim falan kutunun devamı heba oldu gitti. Nivea direkt çöp. Neutrogena ürünlerinin de sadece kokusu güzel.

Blistex, neutrogena ve niveanın bir çok ürününü kullandım. Ama benim dudaklar yine çatladı yine çatladı. Artık yatarken arko nem krem sürüyorum. O sabaha kadar pamuk gibi yapıyor. Ama ben yine yine yine yoluyorum :KK43: Renk için de bistex in lipe tone güzel. Çok kalın sürmeyince güzel bir rengi oluyor. Ama koyu tenliysen güzel durmaz. Blistex in med plus ı iyi gibiysi ama ben yağlı hiçbir şeyi elimle yiyemediğim gibi o kutudan elime daldırıp sürmekle işkence çektim. Kutuyu direk dudağıma sürüyordum :KK37: Sonra dudağıma değmeyecek kadar azalınca yani üstten yarım santim bir santim falan kutunun devamı heba oldu gitti. Nivea direkt çöp. Neutrogena ürünlerinin de sadece kokusu güzel.

canım eğer o üründen memnunsan ruj fırçasıyla da uygulayabilirsin daha rahat olur sanırım..
bu arada neutrogena'yı diğerlerinden ayıran nedir çok merk ettim..neutrogena nın el kremini kullanıyordum kışın sogugundan en iyi o koruyordu ellerimi..o ürüne denk gelirsem alıcam ama renk vermiyor değil mi
ayrıca watson's ın lip balmı forumda çok önerilmişti hakikaten güzel renk veriyormuş gece sürdüğünüzde sabah şöyle bir pembe renkle uyanıyorsunuz

2d1mdeu.jpg
28879qe.jpg

Son düzenleme:
Kesinlikle blistex.
Beyaz ve mavisini kullandım süper.
Dudaklarımı tek koruyan ürün...

X